Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:22 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Situaţia lui Ianis Hagi, clarificată FC Viitorul, victorie categorică în debutul la turneul semifinal

ro

10 Jun, 2016 00:00 1544 Marime text


FC Viitorul a debutat cu un succes categoric, ieri, la turneul semifinal de juniori D (jucători născuţi după 1 ianuarie 2003), întrecere care se dispută la Suceava.
 
Formaţia pregătită de Ionuţ Mihu a dispus cu 5-0 (3-0) de gazdele de la Juniorul Suceava, golurile fiind marcate de Sasha Agiveli (3), Nicolas Popescu (fiul lui Gică Popescu) şi Răzvan Tănasă. Astăzi, de la ora 9.30, FC Viitorul va evolua împotriva bucureştenilor de la Regal Sport, iar mâine, de la aceeaşi oră, se va duela cu formaţia Stars Brăila. Prima clasată la turneul semifinal va obţine calificarea în finala mare a Campionatului Naţional de juniori D, programată la Buftea, pe 18 iunie, de la ora 19.00.
 
FC Viitorul participă la Suceava cu următorul lot de jucători: Ionuţ Stănescu, Cosmin Trandafir, Denis Bărăgoană - portari; Sasha Agiveli, Ştefan Bodişteanu, Andrei Ciolacu, Ionuţ Cojocaru, Gabriel Dănuleasa, George Dragomir, Răzvan Iorga, Nicolas Popescu, Răzvan Puiu, Leonard Rotar, Răzvan Suciu, Răzvan Tănasă, Ionuţ Tudori, Ianis Vrişcu - jucători de câmp.

„Informaţii lipsite de adevăr“

FC Viitorul a făcut unele menţiuni, într-un comunicat, pe marginea informaţiilor despre plecarea în probe a lui Ianis Hagi la Fiorentina. „Aceste informaţii sunt lipsite de adevăr. Ianis Hagi va începe pregătirile pe 13 iunie cu FC Viitorul. Cluburile FC Viitorul şi Fiorentina nu au discutat despre o eventuală plecare în Italia a lui Ianis Hagi încă din acest moment. Când Ianis Hagi va părăsi clubul nostru pentru o altă echipă, atunci o va face definitiv“, se arată în comunicat.

Sursa foto: Academia Hagi
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii