Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:10 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Singura echipă neînvinsă din judeţul Constanţa CS Năvodari, rezultate bune şi în meciurile amicale

ro

03 Mar, 2016 00:00 1647 Marime text

 
Liderul Ligii a V-a de fotbal a judeţului Constanţa, CS Năvodari, a susţinut până acum, în perioada de pregătire, mai multe meciuri amicale, în care a înregistrat rezultate bune.
 
Formaţia pregătită de Constantin Funda şi Florin Adam nu a cedat nici măcar în confruntarea cu FC Viitorul II (ocupanta locului al optulea în seria secundă a Ligii a III-a), meciul de pe terenul sintetic al complexului Academiei Hagi, de la Ovidiu, încheindu-se la egalitate, 0-0.
 
CS Năvodari a învins şi o echipă de Liga a IV-a, Ştiinţa Poarta Albă, scor 5-0 (3-0), prin golurile marcate de Răzvan Ciochină (3) şi Memet Sinan (2). De asemenea, CS Năvodari a dispus clar, în deplasare, şi de Recolta Nicolae Bălcescu (6-1), graţie reuşitelor lui Ciochină (2), Scarlat (2), Airinei şi Mogoşanu. Sâmbătă, liderul Ligii a V-a va întâlni la Năvodari, într-o altă partidă de verificare, Litoral Corbu. Toţi fotbaliştii sosiţi la CS Năvodari în această iarnă s-au integrat bine în echipă, iar în prezent media de vârstă este de aproximativ 20 de ani. Printre noutăţi se numără stoperul Răzvan Romaşcanu, mijlocaşii Mihai Scarlat şi Iulian Voinea şi atacantul Răzvan Ciochină. De asemenea, la CS Năvodari a revenit de la echipa Under-19 a Academiei Farul Constanța Alberto Airinei, un jucător care și-a făcut junioratul la formaţia din Năvodari.  
 
CS Năvodari este singura echipă din toate ligile judeţului Constanţa la nivel de seniori care nu a pierdut niciun meci în partidele jucate până acum în ediţia de campionat 2015/2016. Formaţia năvodăreană a încheiat 2015 cu 13 victorii şi două egaluri în 15 meciuri, având 41 de puncte (cu opt mai mult decât a doua clasată, Atletic 2 Mai).
 
Nici la Liga a IV-a şi nici în cele două serii ale Ligii a VI-a nu există vreo echipă care să-şi fi menţinut invincibilitatea până acum. În plus, CS Năvodari are cel mai bun atac şi cea mai bună apărare din Liga a V-a (59-6), iar defensiva sa e cea mai bună din toate cele trei ligi „mici“ constănţene de seniori! Constantin Funda spune că echipa năvodăreană are un obiectiv clar, promovarea imediată în eşalonul patru. Liga a V-a se reia pe 13 martie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii