Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:39 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simonei Halep i-a fost greu să joace accidentată în semifinala de la Wimbledon „Tie-break-ul a fost momentul-cheie al meciului“

ro

05 Jul, 2014 00:00 934 Marime text


Accidentarea suferită în startul semifinalei cu Eugenie Bouchard şi dezamăgirea produsă de pierderea la tie-break a primului set au făcut-o pe Simona Halep să rateze accederea în finala turneului de la Wimbledon. Jucătoarea din Canada s-a impus cu 7-6, 6-2. Simona Halep a suferit o entorsă la gleznă la începutul setului întâi, după care i-a fost dificil să joace, după cum a declarat. „M-a durut foarte tare la început, dar, cu timpul, m-a mai lăsat. Mi-a afectat însă jocul, pentru că nu am mai avut forţă în picioare, iar primul serviciu nu a mai fost tare. În tie-break, am început bine, însă Bouchard a avut şansă şi s-a impus. După ce am pierdut tie-break-ul, mi-am pierdut şi concentrarea, şi energia. Adversara mea a avut încredere şi a lovit foarte puternic şi rapid mingea, din spatele terenului. Nu cred că aş fi putut câştiga meciul. Am dat totul, dar am fost puţin obosită. Nu am avut mult timp de recuperare după Roland Garros, iar la Wimbledon, după turul trei, am avut dureri musculare. Însă nu sunt tristă, pentru că am realizat cea mai mare performanţă a tenisului feminin românesc la Wimbledon“, a declarat Simona Halep. Pe lângă accidentarea de la gleznă, jucătoarea din Constanţa se confrunta, de mai multe zile, şi cu o problemă medicală la coapsă. Totuşi, Simona este optimistă în privinţa refacerii. „După o săptămână de pauză, cred că pot fi din nou aptă 100%“, a punctat a treia jucătoare a lumii. 

Primesc titlul de ambasadori ai turismului românesc

Simona Halep şi un alt reprezentant al Constanţei, Horia Tecău, vor primi, luni, titlul de ambasadori ai turismului românesc, cu ocazia celei de-a treia ediţii a Galei „Ambasadorii Turismului Românesc“. În cadrul proiectului „România promovată prin valori“, Simona şi Horia vor semna „contractul pentru România turistică“.   
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii