Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:24 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simona Halep susţine astăzi al doilea meci la simplu, la Shenzhen

ro

04 Jan, 2017 00:00 2111 Marime text
Cea mai bună jucătoare de tenis din România, constănţeanca Simona Halep, susţine astăzi al doilea meci din proba de simplu a turneului de la Shenzhen (China). 

Aflată pe locul patru în clasamentul WTA şi cap de serie numărul doi la Shenzhen, Halep se va duela cu jucătoarea Katerina Siniakova (Cehia, 52 WTA), cele două urmând a se întâlni acum în premieră în circuitul profesionist. Partida, care contează pentru faza optimilor de finală, va începe în jurul orei 8.00 şi va fi transmisă în direct de Digi Sport 2. În primul tur, Halep a dispus de sârboaica Jelena Jankovic (fost lider mondial în anul 2008, în prezent pe poziţia a 54-a WTA) în trei seturi, scor 6-1, 3-6, 6-3, după o oră şi 50 de minute. În „16“-imi, Katerina Siniakova a învins-o cu 6-3, 7-5 pe Shuai Peng (China, 83 WTA).

Înfrângere la dublu

Ieri, Simona Halep a jucat la Shenzhen şi la dublu feminin, unde a făcut pereche cu Monica Niculescu. Cele două au evoluat în prima rundă, dar au fost eliminate de cuplul din Rusia Natela Dzalamidze - Veronika Kudermetova. Halep şi Niculescu au cedat cu 3-6, 3-6, iar pentru prezenţa în prima rundă la dublu, ele au primit 2.000 de dolari şi un punct WTA. Monica Niculescu era deținătoarea titlului de dublu la Shenzhen.

Tecău, debut negativ

Pe lângă Halep, a debutat oficial în noul an şi un alt constănţean, Horia Tecău, care, alături de partenerul său de la dublu, olandezul Jean-Julien Rojer, a susţinut, ieri, meciul din runda inaugurală de la Brisbane (Australia). Cei doi au fost învinşi însă cu 6-4, 6-4 de cuplul Daniel Nestor / Edouard Roger-Vasselin (Canada / Franţa), cap de serie numărul 4. După evoluţia de la Brisbane, Tecău şi Rojer vor rămâne în Australia, unde vor participa, de pe 8 ianuarie, şi la tuneul de la Sydney.
Sursa foto: Instagram (Simona Halep)
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii