Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:59 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simona Halep şi Horia Tecău încep bătăliile de la Australian Open

ro

18 Jan, 2016 00:00 1384 Marime text
 

Primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open, începe astăzi şi urmează a se disputa până pe 31 ianuarie. Aflată pe locul doi în clasamentul WTA şi a doua favorită a întrecerii, constănţeanca Simona Halep, cea mai bună jucătoare de tenis din România, va juca în prima rundă, marţi dimineaţă, contra chinezoaicei Shuai Zhang (132 WTA), o sportivă venită din calificări.
 
Cele două s-au mai întâlnit o singură dată până acum, la ediţia 2012 a Indian Wells, când Simona s-a impus categoric, scor 6-1, 6-1. Dacă va trece de prima rundă, Halep se va duela în turul doi cu învingătoarea dintre Alize Cornet (Franţa, 42 WTA) şi Bojana Jovanovski (Serbia, 82 WTA).
 
„Am încredere în şansa mea la acest turneu, deşi nu am evoluat decât la un turneu înainte de Australian Open, confruntându-mă cu anumite probleme medicale. În prezent, sunt puţin răcită, dar nu e ceva serios. În acest sezon, vreau să câştig un turneu de Grand Slam. Acesta e obiectivul meu de căpătâi, alături de acela de a fi sănătoasă. Australian Open este deschis oricărui rezultat, oricare dintre primele zece jucătoare se poate impune“, a declarat Simona Halep.
 
În turneul masculin de dublu de la Melbourne, constănţeanul Horia Tecău şi partenerul său, olandezul Jean-Julien Rojer, sunt cotaţi cu prima şansă la cucerirea trofeului, iar în primul meci cei doi vor întâlni perechea Martin Klizan (Slovacia) - Serghei Stahovski (Ucraina).
 
Sursa foto: ausopen.com
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii