Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:47 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Victorie şi cu Sabine Lisicki Simona Halep şi Horia Tecău au învins la US Open cuplul Julia Goerges - Nenad Zimonjic

ro

08 Sep, 2015 00:00 1420 Marime text
Perechea constănţeană Simona Halep - Horia Tecău a trecut cu scorul de 6-2, 7-5 de cuplul Julia Goerges (Germania) / Nenad Zimonjic (Serbia), cap de serie numărul 8, în optimile probei de dublu mixt de la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului. Meciul a durat o oră şi trei minute, iar succesul le-a adus constănţenilor un premiu financiar de 15.000 de euro.

Tot aseară, Halep (a doua jucătoare a lumii şi cap de serie numărul 2 la US Open) a jucat în optimi la simplu, întâlnind-o pe nemţoaica Sabine Lisicki (24 WTA şi a 24-a favorită), de care a trecut cu 6-7, 7-5, 6-2, într-o oră şi 38 de minute. Simona s-a calificat astfel în premieră în sferturi la US Open, urmând a o întâlni pe Victoria Azarenka, din Belarus, locul 20 WTA şi cap de serie numărul 20.

În sferturi, cuplul Halep - Tecău trebuia să joace, aseară, contra perechii Monica Hingis (Elveţia) / Leander Paes (India), cap de serie numărul 4, dar Simona a acuzat probleme la picior şi a decis să se retragă de la dublu mixt.  La dublu masculin, Tecău şi olandezul Jean-Julien Rojer au evoluat aseară în faza optimilor, contra americanilor Eric Butorac şi Scott Lipsky.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii