Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:51 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simona Halep şi-a amânat operaţia şi va juca în Fed Cup contra Cehiei

ro

28 Jan, 2016 00:00 1800 Marime text


Echipa de Fed Cup a României s-a întărit pentru meciul cu Cehia, de la Cluj. Deşi, iniţial, anunţase că se va opera, urmând, implicit, să rateze această întâlnire, constănţeanca Simona Halep a decis să amâne intervenţia chirurgicală, astfel că va fi pe teren la confruntarea din primul tur al Grupei Mondiale, care se va disputa pe 6 şi 7 februarie.
  
Căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup a României, Alina Tecşor, le-a nominalizat pentru meciul cu Cehia pe Simona Halep, Irina Begu, Monica Niculescu și Andreea Mitu.
 
„Echipa noastră pentru meciul cu Cehia este formată din Simona Halep (2 WTA), Irina Begu (31 WTA), Monica Niculescu (40 WTA) și Andreea Mitu (96 WTA). Alexandra Dulgheru (61 WTA) este accidentată, din păcate, și nu poate juca pentru România. Ne bucură foarte mult faptul că Simona Halep a decis să joace pentru echipa noastră. A făcut un tratament, și-a amânat operația și este pregătită să joace în acest meci”, a declarat Alina Tecşor, pentru site-ul oficial al Federaţiei Române de Tenis.
 
Echipa Cehiei este formată din Petra Kvitova (7 WTA), Karolina Pliskova (12 WTA), Barbora Strycova (48 WTA) şi Denisa Allertova (66 WTA).
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii