Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:27 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simona Halep se menţine pe locul 3 WTA. Peste o săptămână va lua startul la Wimbledon

ro

23 Jun, 2015 00:00 1463 Marime text
Simona Halep rămâne pe locul trei în topul celor mai bune jucătoare de tenis profesionist din lume. Conform clasamentului WTA dat publicității ieri, sportiva din Constanța a acumulat 6.200 de puncte. Înaintea ei se află liderul mondial Serena Williams și cehoaica Petra Kvitova, care ocupă poziția a doua.
 
În această săptămână are loc turneul pe iarbă de la Eastbourne, Anglia, însă Simona nu participă. Ea va lua startul lunea viitoare la Wimbledon.
 
În altă ordine de idei, Simona a renunţat la colaborarea cu antrenorul Victor Ioniţă, după ce a fost eliminată, săptămâna trecută, în sferturile de finală ale turneului de la Birmingham, sportiva urmând a fi pregătită de Daniel Dobre. Victor Ioniţă a devenit antrenor al jucătoarei de tenis din Constanţa la finalul sezonului trecut, înlocuindu-l pe belgianul Wim Fissette.

Virgina Ruzici, managerul Simonei Halep, a confirmat, printr-un comunicat, încheierea acordului dintre Simona Halep şi Victor Ioniţă. Managerul Simonei Halep precizează că antrenorul nu a fost dat afară, ci nu i s-a mai prelungit contractul, conform unei înţelegeri prealabile.

După ce a câştigat trei turnee pe hard în 2015, Halep a avut un sezon pe zgură dezamăgitor. Ea a fost eliminată în turul al doilea la French Open, după ce anul trecut a jucat finala.
Daniel Dobre a mai făcut parte din staful tehnic al Simonei Halep la Turneul Campionaleor de la Singapore, din octombrie 2014.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii