Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:55 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Simona Halep s-a calificat în turul al treilea la Indian Wells

ro

10 Mar, 2018 07:06 1902 Marime text
Liderul mondial Simona Halep s-a calificat în turul al treilea la turneul de la Indian Wells, după ce a învins-o cu 6-4, 6-4 pe Krystina Pliskova (Cehia, 77 WTA).

Meciul a durat o oră și un sfert, iar în turul următor principala favorită a întrecerii se va duela cu învingătoarea dintre Dominika Cibulkova (Slovacia, 30 WTA) și Caroline Dolehide (SUA, 165 WTA).

N-a fost o partidă ușoară pentru mine. Krystina are un serviciu puternic, astfel că am fost nevoită să joc mai defensiv. M-am descurcat însă și mă bucur că m-am impus. Joc bine la Indian Wells, un turneu special pentru mine, la care m-am impus în 2015. E un vis împlinit să fiu numărul unu în lume, Le mulțumesc tuturor pentru susținere!, a declarat Simona Halep.


Grație acestei victorii, jucătoarea constănțeană și-a simplificat misiunea de a rămâne pe primul loc în ierarhia mondială. Halep mai poate pierde postura de lider în clasament doar dacă vicelidera Caroline Wozniacki se impune la Indian Wells, iar ea nu joacă finala.

UPDATE:

Simona Halep va juca în turul trei contra Carolinei Dolehide, care a învins-o surprinzător cu 5-7, 6-3, 6-4 pe Dominika Cibulkova.   

Sursa foto: ZIUA de Constanța

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii