Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:59 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simona Halep s-a ales cu 16.000 de dolari Horia Tecău s-a accidentat și a părăsit turneul de la Indian Wells

ro

11 Mar, 2013 00:00 1236 Marime text
Jucătorul constănţean de tenis Horia Tecău s-a retras din turneul de la Indian Wells (SUA), după ce a suferit o accidentare la gamba stângă, la un antrenament. Horia participa în competiție la dublu masculin, alături de Max Mirnâi, din Belarus, iar cei doi (favoriţii nr. 4) urmau să joace în primul tur contra perechii Santiago Gonzalez (Chile) - Scott Lipski (SUA).
„După rezultatul RMN, am luat decizia grea de a mă retrage din turneu. Altfel, riscam o accidentare și mai gravă, care m-ar fi ținut departe de teren câteva săptămâni. Urmează o perioadă de recuperare în Florida și un nou RMN. Nefericit moment, dar și accidentările fac parte din sport. Sper ca mușchiul să se refacă repede și să revin în competiție la Miami”, a declarat Horia.
La Indian Wells a participat şi constănţeanca Simona Halep, care a fost eliminată în turul doi la simplu de Dominika Cibulkova (Slovacia, cap de serie nr. 12), scor 7-5, 7-6(3). Dacă avansa în turul trei, Halep o întâlnea pe Klara Zakopalova, din Cehia, a 19-a favorită a întrecerii. Pentru accederea în runda secundă, sportiva din Constanța a primit 16.000 de dolari și 50 de puncte WTA.

Sursa foto: Facebook
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii