Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:59 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simona Halep rămâne pe locul 2 WTA Horia Tecău a ratat sferturile la US Open

ro

03 Sep, 2014 00:00 1133 Marime text
Tenismenul constănţean Horia Tecău şi partenerul său din proba de dublu masculin, olandezul Jean-Julien Rojer, au pierdut în optimi la US Open, ultimul turneu de Mare Şlem al anului.

Cei doi, favoriţii numărul 9, s-au înclinat cu 3-6, 2-6 în faţa perechii cap de serie numărul 7, formată din spaniolii David Marrero şi Fernando Verdasco. Dacă avansau în sferturi, Tecău şi Rojer se duelau cu fraţii americani Bryan (Bob şi Mike), cei care sunt cotaţi cu prima şansă la cucerirea trofeului.

În ceea ce o priveşte pe Simona Halep, eliminarea prematură de la US Open nu îi va aduce acesteia şi o cădere în clasamentul mondial, constănţeanca urmând a se menţine pe locul 2 în ierarhie. În SUA, Simona a beneficiat de mai multe rezultate favorabile, ultima veste bună fiind înfrângerea canadiencei Eugenie Bouchard, singura care o mai putea întrece în clasament. Aceasta a pierdut însă în optimi în meciul cu Ekaterina Makarova, din Rusia, scor 6-7, 4-6, în condiţiile în care o depăşea pe Halep doar dacă reuşea să câştige trofeul.
De asemenea, constănţeanca şi-a asigurat şi prezenţa la Turneul Campioanelor de la Singapore, întrecere dotată cu premii de 6,5 milioane de dolari, care se va desfăşura între 17 şi 26 octombrie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii