Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:59 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simona Halep, principala favorită la US Open „Mi-e atât de dor să te văd jucând în meciuri oficiale…“

ro

08 Aug, 2020 00:00 3247 Marime text
 
  • Ultima partidă oficială a constănțencei a fost pe 22 februarie, în finala turneului de la Dubai.   
 
Fanii Simonei Halep sunt nerăbdători să o vadă din nou pe teren în meciurile oficiale. Campioana din Constanța s-a retras din turneul de la Palermo, iar suporterii Simonei speră că ea va participa la US Open. La turneul de la Praga va concura, primul oferind informația directorul de competiție, David Trunda, iar vineri, 7 august, constănțeanca plecând la turneu.
 
US Open 2020 este programat în perioada 31 august - 13 septembrie, iar, dacă va participa, Simona Halep (nr. 2 WTA) ar fi principala favorită a turneului, după ce liderul mondial Ashleigh Barty a decis să se retragă. Alături de Halep ar mai putea participa jucătoare de top precum Karolina Pliskova, Sofia Kenin, Elina Svitolina, Bianca Andreescu, Kiki Bertens, Belinda Bencic, Serena Williams sau Naomi Osaka, după cum pe lista provizorie anunțată de organizatori se află alte patru romance: Sorana Cârstea, Irina Begu, Patricia Țig și Mihaela Buzărnescu. Cel mai bun rezultat al Simonei la US Open este semifinala din 2015.  
 

„Pur si simplu superbă!“  


Înainte de US Open, turneu care oferă premii totale de 53,4 milioane de dolari (campioana fiind recompensată cu trei milioane), se desfășoară turneul de la Praga, între 10 și 16 august, la care, potrivit lui David Trunda, constănțeanca va evolua atât la simplu, cât și la dublu feminin, alături de Barbora Strycova. Activă pe Instagram, Simona a postat o imagine proprie, însoțită de mesajul „Zâmbește-i vieții și ea îți va zâmbi înapoi“. „Pur si simplu superbă! Sper să mergi la Praga! Mi-e atât de dor să te văd jucând în meciuri oficiale...“, a comentat o fană a sa. Ultima partidă oficială a constănțencei a fost pe 22 februarie, în finala turneului de la Dubai, când a dispus de Elena Rybakina cu 3-6, 6-3, 7-6. „Nu știu încă, nu m-am decis, dar, în condițiile actuale, nu cred“, a declarat Simona, la plecarea din țară spre Cehia, când a fost întrebată dacă va participa la US Open.

Sursa foto: Instagram (Simona Halep)

Citește și:
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii