Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:35 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simona Halep, o victorie şi o înfrângere în meciul României cu Germania din Fed Cup

ro

18 Apr, 2016 00:00 1928 Marime text


Echipa feminină de tenis a României a pierdut cu 1-4 meciul cu Germania din turneul play-off al Grupei Mondiale din Fed Cup, astfel că tricolorele au retrogradat în Grupa Mondială II. Întâlnirea s-a jucat la Cluj.

Cea mai bună jucătoare din România, constănţeanca Simona Halep, a susţinut două partide de simplu, înregistrând o victorie şi o înfrângere. În prima partidă, a învins-o cu 6-4, 6-7, 6-4 pe Andreea Petkovic, egalând scorul la 1. În a doua partidă, a întâlnit-o pe Angelique Kerber, în faţa căreia a cedat cu 2-6, 2-6, Germania preluând conducerea cu 2-1 în urma acestei victorii.  

„Ea a jucat un tenis foarte bun, are mare încredere în ea. I-au intrat toate mingile pe tuşă şi asta m-a demoralizat un pic. Dar şi eu am jucat puţin mai slab. Nu am avut timp să mă recuperez de aseară. Am avut dureri la picior, dar nu vreau să găsesc scuze, Kerber a fost mai bună astăzi. Eu am lovit mingea prea puternic, poate trebuia să mixez mai mult. Nu am simţit bine meciul, nu ştiu de ce, ea a dominat fiind agresivă şi mişcându-mă pe mine în lateral. A contat mult faptul că nu am reuşit să închei meciul repede ieri. Oboseala de azi a fost şi din cauza faptului că nu am terminat repede. Dar nu a fost doar vina mea, ci şi a Andreei Petkovic, pentru că a jucat un tenis bun şi s-a luptat pentru fiecare punct. Piciorul mă doare încă. E o durere destul de mare, piciorul s-a umflat un pic, trebuie să mă recuperez şi să văd ce tratament trebuie să urmez. Eu sper să joc cât mai târziu la Stuttgart. Momentan mă doare, sper să fie bine, dar voi merge la turneu şi voi încerca să joc“, a spus Halep, după meciul cu Kerber, fiind citată de site-ul oficial al Federaţiei Române de Tenis.
 
Sursa foto: Facebook (Simona Halep - Top 10 WTA)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii