Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:48 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simona Halep o va întâlni pe Eugenie Bouchard în primul meci de la Dubai 2019

ro

17 Feb, 2019 21:31 1766 Marime text
Simona Halep, locul 2 WTA începând de luni şi favorită 3, va juca la Dubai direct în turul doi cu jucătoarea canadiană Eugenie Bouchard, locul 80 WTA, beneficiară a unui wild card, precizează digi24.ro.

Eugenie Bouchard a trecut, duminică, în primul tur de sportiva din Belarus Vera Lapko, numărul 60 mondial, scor 6-3, 6-4, într-o partidă care a durat o oră şi 21 de minute.

Românca a mai întâlnit-o pe Bouchard de patru ori, ultima dată la Australian Open, în 2018, confruntare în care s-a impus. Simona Halep a câştigat trei din cele patru meciuri cu Eugenie Bouchard.

Meciul de la Dubai dintre Simona Halep și Eugenie Bouchard se va juca miercuri, 20 februarie, probabil înainte de prânz. Turneul, care începe luni, este transmis de Digi Sport.

Chiar înainte de turneul de la Dubai, pe care Simona Halep l-a câștigat în 2015, sportiva din România a anunțat că renunță la antrenor și preferă să meargă pe cont propriu. Ea a pus punct colaborării cu belgianul Thierry Van Cleemput după săptămâna petrecută la Doha, unde a fost finalistă a turneului din Qatar. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii