Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:15 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simona Halep o întâlneşte din nou pe Johanna Konta, la Tie Break Tens

ro

04 May, 2017 00:00 1452 Marime text
Cea mai bună jucătoare de tenis din România, constănţeanca Simona Halep, aflată pe locul patru în clasamentul mondial, joacă din nou cu britanica Johanna Konta (7 WTA) după duelul din Fed Cup de la Mamaia, când liderul echipei României s-a impus categoric, cu 6-1, 6-3.
 
Cele două se vor duela joi, la turneul caritabil Tie Break Tens, de la Madrid, care începe la ora 20.30. La această competiţie, meciurile se dispută sub formă de tie-break, până când o jucătoare sau un jucător face zece puncte. Cine se va impune în meciul Halep - Konta va juca în partida următoare, în semifinale, cu învingătoarea din disputa Monica Puig (Puerto Rico, locul 42 WTA şi campioana olimpică en-titre) - Maria Şarapova (Rusia).
 
Celelalte confruntări din primul tur al întrecerii feminine sunt Madison Keys (SUA, 10 WTA) - Svetlana Kuzneţova (Rusia, 9 WTA), Agnieszka Radwanska (Polonia, 8 WTA) - Garbine Muguruza (Spania, 6 WTA). Câştigătoarea întrecerii va primi 200.000 de dolari, sumă din care va dona 100.000 de dolari.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii