Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:18 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simona Halep s-a calificat în optimi la Roland Garros. A învins-o pe Andrea Petkovic în două seturi, în al doilea impunându-se cu 6-0!

ro

02 Jun, 2018 17:46 2315 Marime text
Tenismena din Constanța, Simona Halep, lider mondial în clasamentul WTA, o întâlnește astăzi în turul trei al turneului de Mare Şlem de la Roland Garros pe Andrea Petkovic (Germania, 107 WTA). Partida este transmisă în direct de Eurosport.
 
Jucătoarea din Constanţa conduce clar la duelurile directe, cu 7-1, singura victorie a lui Petkovic venind în primul meci dintre cele două, în anul 2009. De atunci, Simona a câştigat mereu, una dintre victorii venind şi în semifinale la Roland Garros, în 2014, atunci când Halep a disputat finala la întrecerea pariziană (meci pierdut în faţa Mariei Şarapova).
 
Simona Halep s-a calificat pentru meciul cu Petkovic după o victorie în două seturi, 6-3, 6-1, cu Taylor Townsend (SUA, 72 WTA), în vreme ce jucătoarea din Germania a trecut în disputa precedentă de Bethanie Mattek-Sands (SUA, 202 WTA), cu 6-0, 7-6.

UPDATE 2:

Jucătoarea din Constanța a câștigat și al doilea set, cu 6-0, și s-a calificat în optimile de finală, după un meci care a durat o oră și jumătate. Andrea Petkovic nu a mai făcut față în setul secund, după ce s-a accidentat la picior. 

În runda următoare, Simona se va duela cu Elise Mertens (Belgia, 16 WTA), care a trecut în 16-imi de Daria Gavrilova (Australia, 25 WTA) cu 6-3, 6-1.

UPDATE 1:

Simona Halep a câștigat primul set, cu scorul de 7-5, în mai puțin de oră de joc. 

Sursa foto: ZIUA de Constanța 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii