Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:13 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simona Halep "Nu se va mai repeta o asemenea întâmplare. Aveți încredere în mine!"

ro

07 Mar, 2019 12:43 2025 Marime text
Simona Halep Indian Wells | La Indian Wells a fost "Media Day", iar Simona Halep a vorbit despre avantajele de a nu avea antrenor, deşi a lăsat de înţeles că în curând va începe o nouă colaborare, informează digisport.ro.

Campioana noastră a evocat un eveniment petrecut la Dubai, când programul i-a fost dat peste cap, din cauză că nu s-a trezit.

După finala de la Doha, pierdută cu Mertens, Simo a mers la Dubai, unde a ajuns până în sferturile de finală. Aici, constănţeanca şi-a permis într-o zi luxul de a se abate de la programul normal, însă, din fericire acest lucru nu i-a afectat prestaţia, câştigând disputa jucată în ziua respectivă.

Concret, Halep a vorbit despre faptul că, după o seară în care a adormit foarte târziu, avea alarma setată să o trezească la ora 08:00. Simo s-a simţit însă foarte obosită şi s-a dat jos din pat abia două ore mai târziu. Lucru care i-a afectat întregul program din ziua respectivă, neavând timp să se pregătească de meci aşa cum ar fi făcut-o în mod normal. Din fericire, graţie valorii, sportiva noastră a gestionat perfect situaţia impunându-se în acel meci. Deşi numărul doi mondial nu a nominalizat partida, la Dubai ea a câştigat două confruntări, ambele în minimum de seturi: cu Bouchard şi Tsurenko.

Întrebată ce se va întâmpla dacă pe viitor va avea un episod similar, Halep a dat garanţii că nu se va mai lovi de o situaţie ca aceasta. Simona e o profesionistă desăvârşită, iar tenisul reprezintă principalul element al vieţii sale, în acest moment.

"Nu sunt genul acesta de persoană. Nu se va mai repeta o asemenea întâmplare. Aveți încredere în mine!", a spus Simona Halep, la Indian Wells, în întâlnirea avută cu jurnaliştii. Simona Halep - Barbora Strycova, din turul secund de la Indian Wells, se joacă vineri,
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii