Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:23 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simona Halep nu i-a rezistat Serenei Williams în sferturi la Indian Wells

ro

18 Mar, 2016 00:00 1484 Marime text
Cea mai bună jucătoare de tenis din România, constănţeanca Simona Halep, s-a oprit în sferturile de finală ale turneului de la Indian Wells, pe care îl câştigase anul trecut. Aflată pe locul cinci în clasamentul mondial şi cap de serie numărul cinci la Indian Wells, Simona a înfruntat-o pe americanca Serena Williams, liderul mondial şi principala favorită a turneului. Serena s-a impus 6-4, 6-3, în numai 69 de minute, ridicând la 7-1 în favoarea sa scorul general al partidelor directe dintre cele două jucătoare.
 
„Am avut câteva meciuri bune la Indian Wells, ceea ce mă bucură. E cel mai reuşit turneu al meu din acest an. E important că nu mai am probleme de sănătate. Mă simt bine şi mi-am regăsit jocul. Trebuie să muncesc mult pentru a-mi îmbunătăţi evoluţia din teren“, a declarat Simona Halep.
 
În timpul partidei, constănţeanca a beneficiat de o susţinere importantă din tribună, fapt remarcat şi de Serena Williams. „Le cer scuze fanilor români pentru că am învins-o pe Simona. E o jucătoare valoroasă, are calităţile necesare pentru a fi cea mai bună din lume“, a spus Serena.

Sursa foto: Facebook (Oamenii tenisului)
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii