Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:08 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simona Halep - „Mă gândesc să nu revin în România“

ro

02 Jul, 2015 00:00 1594 Marime text
Jucătoarea de tenis Simona Halep a declarat că se gândește să nu revină acasă după turneul de la Wimbledon, așa cum face de regulă la finele întrecerilor la care participă în străinătate. Surprinzătoarea eliminare a constănțencei, în primul tur la Londra, a generat în România mai multe reacții negative, dar și alte comentarii, iar Simona vrea să evite presiunea suplimentară la care ar fi supusă dacă ar ajunge.

„Aș vrea să merg undeva într-o vacanță, să mă liniștesc. Ar fi greu să revin acum în România. S-au spus și se spun lucruri rele și neadevărate despre mine, dar pot spune că m-am obișnuit. Lumea poate comenta ce vrea, pentru că eu știu cât muncesc și ce fac“, a spus constănțeanca. Semifinalistă anul trecut la turneul de Mare Șlem de la Wimbledon, Halep (locul trei în clasamentul mondial) a părăsit concursul în acest an încă din primul tur, fiind învinsă de jucătoarea aflată pe locul 106 WTA, slovaca Jana Cepelova, cu 5-7, 6-4, 6-3.

Simona nu mai pierduse în runda inaugurală a unui Grand Slam din 2013, de la Roland Garros, iar eșecul din Anglia i-ar putea aduce căderea pe locul șase în ierarhia profesionistă. „Nu aveam așteptări mari la Wimbledon, dar nici nu mă așteptam să ies din primul tur. Turneul a fost precedat de câteva competiții la care nu obținusem rezultatele scontate, astfel că nu stăteam prea bine la capitolul încredere. Nu credeam că Cepelova mă poate bate, dar adversara mea a evoluat bine, a fost agresivă“, a mai arătat Simona Halep.

Horia Tecău, victorie fulger 

Tenismenul constănțean Horia Tecău și partenerul său de la dublu, olandezul Jean-Julien Rojer, s-au calificat extrem de rapid, ieri, în turul secund la Wimbledon. La scorul de 3-0 pentru cei doi în meciul cu perechea Martin Klizan (Slovacia) - Lukas Rosol (Cehia), aceștia din urmă s-au retras. Favoriți patru pe iarba londoneză, Tecău și Rojer se vor duela în partida următoare cu Andre Begemann (Germania) și Julian Knowle (Austria).
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii