Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:08 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simona Halep joacă, astăzi, pentru calificarea în semifinale la Australian Open

ro

27 Jan, 2015 00:00 1715 Marime text
Constănţeanca Simona Halep joacă, astăzi, la ora 2.00, partida din sferturile de finale ale Australian Open, întâlnind-o pe rusoaica Ekaterina Makarova. Halep, care, prin calificarea din sferturi, şi-a egalat cel mai bun rezultat la Melbourne, se află pe locul trei în clasamentul WTA şi e cap de serie numărul 3.
Clasată pe poziţia a 11-a în lume, Makarova (26 de ani, 1,80 m înălţime) e a zecea favorită. Rusoaica are în palmares două titluri WTA la simplu, iar la dublu s-a impus în trei turnee de Mare Şlem (Roland Garros în 2013, US Open în 2014 - la dublu feminin; US Open în 2012 - la dublu mixt). Cel mai bun loc ocupat de Makarova în ierarhia mondială este zece, poziţie pe care s-a aflat luna aceasta.

Disputa Halep - Makarova e prima de astăzi de pe Rod Laver Arena, fiind urmată de meciul Eugenie Bouchard (Canada, 7) - Maria Şarapova (Rusia, 2). Învingătoarele din cele două sferturi se vor întâlni apoi în semifinală. Celelalte două partide din sferturi sunt Serena Williams (SUA, 1) - Dominika Cibulkova (Slovacia, 11) şi Madison Keys (SUA) - Venus Williams (SUA, 18).
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii