Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:05 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simona Halep îşi află adversarele de la Turneul Campioanelor

ro

18 Oct, 2014 00:00 1609 Marime text
Cea mai bună jucătoare de tenis din România, constănţeanca Simona Halep va participa în premieră, începând de luni, 20 octombrie, la Turneul Campioanelor de la Singapore, întrecere care le reuneşte pe cele mai bune opt tenismene ale lumii şi pe cele mai bune opt perechi feminine.
 
Simona Halep este a treia româncă ce participă la competiţie, după Virginia Ruzici (1983, 1984) şi Irina Spârlea (1998). În ultimii 16 ani, România nu a mai avut vreo calificată la această întrecere. Turneul Campioanelor a ajuns la ediţia a 44-a, iar fondul total de premiere este de 6,5 milioane de dolari.
Cele opt participante de la simplu vor fi împărţite, astăzi, în două grupe de câte patru. Primele două clasate în ierarhia WTA, Serena Williams (SUA) şi Maria Şarapova (Rusia) vor fi capi de serie, iar în grupe vor fi repartizate, prin tragere la sorţi, celelalte şase participante: Simona Halep, Petra Kvitova (Cehia), Agnieszka Radwanska (Polonia), Eugenie Bouchard (Canada), Ana Ivanovici (Serbia) şi Caroline Wozniacki (Danemarca). Prima rezervă este Angelique Kerber, din Germania. În faza grupelor, se va juca fiecare cu fiecare, primele două clasate calificându-se în semifinale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii