Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:52 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simona Halep, învinsă în sferturi la Miami de Timea Bacsinszky

ro

31 Mar, 2016 00:00 1235 Marime text

 
Cea mai bună jucătoare de tenis din România, constănţeanca Simona Halep, s-a oprit în sferturi la turneul de la Miami. Aflată pe locul cinci în clasamentul mondial şi cap de serie numărul cinci la întrecerea din Florida, Halep a pierdut cu 6-4, 3-6, 2-6 în faţa jucătoarei clasate pe locul 20 în ierarhia WTA, elveţianca Timea Bacsinszky.
 
Meciul a durat două ore şi 29 de minute, iar pentru prezenţa în sferturile de finală, Halep va primi 215 puncte WTA şi 128.215 dolari.

„Adversara mea a meritat victoria. S-a mişcat bine pe teren şi a jucat inteligent. La acest nivel, trebuie să fii pregătită în toate meciurile, toate jucătoarele evoluează bine. Într-un turneu, nu e numai Serena, joacă şi altele“, a declarat Simona Halep.

 
Timea Bacsinszky, care a realizat la Miami prima victorie contra Simonei din trei meciuri directe, s-a declarat fericită pentru succesul ei, cu atât mai mult cu cât a fost realizat în faţa multor fani români, iar elveţianca are rădăcini româneşti, bunicul ei fiind născut în Satu Mare. „Simona este o jucătoare extraordinară, munceşte foarte mult. A fost o sursă de inspiraţie pentru mine, realizările ei m-au motivat“, a spus şi Bacsinszky.
 
În continuare, Simona Halep va lua o pauză de două săptămâni, după care va juca pentru echipa de Fed Cup a României în meciul cu Germania, de la Cluj (16 - 17 aprilie), urmând a reveni în circuitul WTA cu ocazia turneului de la Stuttgart (18 - 24 aprilie).
 
Sursa foto: Facebook  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii