Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:37 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simona Halep începe turneul de la Doha. Umăr la umăr cu daneza Caroline Wozniacki pentru locul 1 WTA

ro

14 Feb, 2018 00:00 1605 Marime text
Cea mai bună jucătoare de tenis din România, constănţeanca Simona Halep, aflată pe locul doi în lume, a confirmat că va evolua la turneul WTA Premier 5 Qatar Total Open de la Doha. 
 
„Sunt OK, nu mai simt dureri, dar piciorul mai e umflat puţin“, declara Simona la plecarea din România, rămânând să stabilească la faţa locului dacă va intra în turneu sau nu. La Doha, fostul lider mondial a decis să evolueze, iar primul meci pe care-l va susţine va fi cu rusoaica Ekaterina Makarova (36 WTA), în turul secund. Makarova a trecut în runda inaugurală de Shuai Zhang (China, 34 WTA), scor 7-5, 6-0.
 
„După Australian Open, am avut două săptămâni libere, astfel încât piciorul la care m-am accidentat să aibă timp să se vindece. Am reînceput să mă pregătesc săptămâna trecută, mă simt bine, dar va trebui să-mi testez corpul în condiţii de turneu. La Doha, principala mea grijă va fi sănătatea“, a spus Simona Halep, care este cap de serie numărul 2 la Qatar Total Open, după liderul mondial, daneza Caroline Wozniacki.
 
Între cele două sportive e o distanţă mică în clasamentul mondial (7.965p - 7.616p), iar în funcţie de rezultatele celor două de la Doha, Simona Halep ar putea reveni pe prima poziţie WTA. Constănţeanca va evolua într-un echipament Nike, noul ei sponsor tehnic. „Este visul meu din copilărie să semnez cu Nike. Voi fi puţin emoţionată să evoluez în noul echipament“, a spus Simona.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii