Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:00 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Ce a declarat liderul mondial Simona Halep, eliminată în semifinale la Indian Wells. Înfrângere severă. Set pierdut la zero!

ro

17 Mar, 2018 08:25 11879 Marime text
Liderul mondial Simona Halep s-a oprit în semifinale la turneul de la Indian Wells, fiind eliminată astăzi de Naomi Osaka (Japonia, 44 WTA), care s-a impus categoric, scor 6-3, 6-0!

În finală, Osaka o va întâlni pe Daria Kasatkina (Rusia, 19 WTA), care a învins-o în penultimul act pe Venus Williams (SUA, 8 WTA) cu 4-6, 6-4, 7-5.

E o înfrângere greu de digerat. Am jucat slab, nu am fost pregătită de acest meci. Până la 4-3 am evoluat bine, însă după aceea mi-am pierdut concentrarea. Privesc însă și partea bună a lucrurilor, că am ajuns până în semifinale, după mai multe săptămâni în care am avut pauză. Nu voi lăsa această înfrângere să mă afecteze. Îmi voi reveni. Mâine e o nouă zi. Osaka și Kasatkina merită să joace finala, a declarat Simona Halep.      

Sursa foto: ZIUA de Constanța 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Monu Mircea 17 Mar, 2018 23:42 Păi, de ce nu a fost pregătită pentru acest meci - de ce l-a mai jucat, doar ca să ia un pumn de dolari în plus?... Trebuie să spun, cu regret, că Halep este o tenismenă foarte incompletă, ajunsă lider mondial în tenisul feminin doar conjuncturii favorabile a turbulenţei schimbării generaţiilor!... Daria Kasatkina pare a fi o jucătoare completă, joacă variat, poate da imediat, succesiv, mingea stânga, apoi dreapta, mingi lungi şi scurte, poate veni la fileu, aleargă foarte bine când e pe linia de fund, de la un colţ la celălalt, pe când S. H. pare a nu fi învăţat aceste lecţii ale jocului de tenis.
  • Sorin Barbu Pitești 17 Mar, 2018 14:52 - Este tot mai evident faptul că interesele financiare globalizate sunt mai presus de sport și de sportivi ; ...cum sunt mai presus de politicieni, de partide sau de cetățeni ; ...mai presus de democrație... ...Sportivii de astăzi sunt gladiatorii din Roma Antică. Deci, societatea în ansamblu este aceiași. Doar tehnologia este diferită.