Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:26 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simona Halep, după finala pierdută la Roland Garros „E o zi grea pentru mine, dar voi crede în continuare!“

ro

10 Jun, 2017 18:59 2763 Marime text
Cea mai bună jucătoare de tenis din România, constănțeanca Simona Halep, a declarat, după ce a pierdut astăzi, a doua finală de la Roland Garros, în fața Jelenei Ostapenko, din Letonia, că e o zi grea pentru ea, dar că va reveni la antrenament și va continua să creadă în șansa ei.
 
„Sunt bucuroasă că am jucat la Roland Garros. Mă încearcă însă tristețea pentru cele două finale pierdute. A fost totuși o experiență bună. O felicit pe Jelena pentru succes, a reușit lucruri incredibile. Să se bucure și să fie fericită că a câștigat finala! Este o zi grea pentru mine, dar mă voi întoarce la antrenament și voi crede în continuare! A fost o finală emoționantă pentru mine și poate că nu am fost gata să câștig finala. Sper să mai am ocazia să joc în ultimul act la Roland Garros. Le mulțumesc echipei mele, familiei și tuturor celor care m-au susținut!“, a spus Simona Halep.

Sursa foto: Facebook (Roland Garros)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • cornel 11 Jun, 2017 05:48 Simona, daca ar fi cistigat ar fi fost pefect. Oricum a fost un mare success pentru Simona la Roland Garros acuma a urcat pe locul 2 mondial si pe locul 1 pe anul asta in clasamentul Road to Singapore.