Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:57 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simona Halep deschide, astăzi, turneul de Grand Slam US Open

ro

25 Aug, 2014 00:00 1238 Marime text
A doua jucătoare de tenis a lumii, constănţeanca Simona Halep, deschide, astăzi, ultimul turneu de Grand Slam al anului, US Open. Partida de debut a Simonei (tenismena cap de serie numărul 2), contra americancei Danielle Rose Collins (fără loc WTA, dar fostă ocupantă a poziţiei 553, care a primit un wild-card), se joacă de la ora 18.00 (ora României), fiind găzduită de „Arthur Ashe Stadium“.
 
„Am încredere în mine şi sper că voi juca un tenis de calitate la US Open. Trebuie să mă concentrez în partida cu americanca, pentru că întotdeauna primul meci e cel mai greu. Am progresat şi sper să ajung cât mai sus în turneu“, a spus Halep. În eventualitatea victoriei, Simona se va duela în turul secund cu învingătoarea din partida Jana Cepelova (Slovacia) - Maria-Teresa Torro-Flor (Spania).
 
În sferturi însă, constănţeanca de 22 de ani ar putea da peste rusoaica Maria Şarapova (a cincea favorită la US Open), pe care nu a învins-o niciodată în cele cinci meciuri în care cele două s-au întâlnit până acum.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii