Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:46 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simona Halep a revenit în ţară după turneul de la Roland Garros „Îi voi returna banii Karolinei Pliskova”

ro

11 Jun, 2017 18:11 19641 Marime text
Simona Halep a revenit astăzi în ţară, după participarea la turneul de la Roland Garros, iar pe aeroport a oferit câteva declaraţii.

„Jelena Ostapenko a jucat bine, a făcut un tenis «inconştient», după părerea mea, a lovit foarte tare şi i-a intrat totul. Nu cred că mi-a lipsit curajul în finală, cred că am fost destul de curajoasă pe toată durata turneului şi în tot sezonul de zgură. În ziua finalei însă, Jelena a fost mai în formă. Dacă va veni ziua în care voi fi numărul 1, bine, însă momentan vreau să mă odihnesc, pentru a putea intra 100% în competiţiile viitoare. Voi avea două zile de pauză. Mi-a părut rău că nu am putut câştiga să le ofer o bucurie în plus oamenilor importanţi pentru cariera mea care m-au susţinut la Paris la fiecare minge. Voi face un nou control medical să văd cum e glezna. Nu am mai avut dureri, sper să fie OK. Sper să ies mai puternică din acest moment greu. Merg mai departe, nu am încotro. Să vedem cum mă voi simţi, e posibil să nu particip la turneul de la Birmingham, pe iarbă“, a spus Simona Halep.

După meciul din semifinala de la Roland Garros, în care a fost eliminată de Simona Halep, Karolina Pliskova a fost sigură că românca va câştiga şi finala, spunând: „Pariez tot ce am că Simona va câştiga finala“.

Constănţeanca a glumit astăzi pe marginea acestei afirmaţii: „Îmi pare rău, îi voi returna banii“, spunând apoi: „Poate că după poziţiile din clasament aşa ar fi trebuit, să câştig eu, dar jocul Jelenei a fost foarte bun şi puternic“. 

Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii