Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:16 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simona Halep a revenit ieri în ţară de la Australian Open „Sunt epuizată, trebuie să fac nişte teste medicale“

ro

30 Jan, 2018 00:00 1143 Marime text
Constănţeana Simona Halep a revenit ieri în ţară după participarea la Australian Open, primul turneu de Mare Şlem al anului, fiind aşteptată la aeroport de mai mulţi fani. Învinsă în finală de daneza Caroline Wozniacki, la capătul unei întreceri în care s-a confruntat cu multe probleme medicale, Simona Halep va efectua zilele acestea mai multe controale medicale.
 
„Sunt epuizată. Trebuie să fac nişte teste medicale. Am fost din nou aproape de un trofeu de Grand Slam, dar Caroline a meritat să câştige, a jucat foarte bine. E trist că am ratat pentru a treia oară un trofeu de asemenea importanţă, însă a fost doar o finală. Viaţa merge înainte. Sper ca la următorul meci de titlu, dacă voi mai avea ocazia să îl joc, să nu mai ratez“, a declarat Simona Halep, care, de ieri, după 16 săptămâni, a coborât din fotoliul de lider mondial pe poziţia secundă, făcând schimb de locuri cu Caroline Wozniacki.
 
După Australian Open, top zece în ierarhia WTA arată astfel: 1. Caroline Wozniacki (Danemarca) - 7.965 puncte, 2. Simona Halep (România) - 7.715p, 3. Elina Svitolina (Ucraina) - 6.085p, 4. Garbine Muguruza (Spania) - 5.690p, 5. Karolina Pliskova (Cehia) - 5.445p, 6. Jelena Ostapenko (Letonia) - 4.901p, 7. Caroline Garcia (Franta) - 4.495p, 8. Venus Williams (SUA) - 4.278p, 9. Angelique Kerber (Germania) - 3.031p, 10. Kristina Mladenovic (Franta) - 2.935.
 
Pe o reţea de socializare, antrenorul Simonei Halep, Darren Cahill, a postat o fotografie cu Simona Halep şi mama acesteia la plimbare prin Melbourne, cu mesajul: „Cea mai puternică dintre legături. Mama Simonei şi micuţa ei fiică star rock. Inseparabile când au ajuns la Melbourne şi la fel e când pleacă. Îmbrăţişări uriaşe de la întreaga sa echipă. Nu avem cum să fim mai mândri de tine şi de performanţa ta de la Australian Open“.
 
Sursa foto: Facebook
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii