Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:29 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simona Halep a ratat calificarea în finala turneului WTA de la Sydney

ro

16 Jan, 2016 00:00 1789 Marime text
Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul doi mondial, a fost învinsă de rusoaica Svetlana Kuznețova, ieri, în semifinalele turneului WTA de la Sydney. Va primi pentru participare 36.600 dolari și 185 de puncte WTA.
 
Partida de vineri a fost reluată de la scorul de 5-4 pentru româncă în manșa inaugurală, scor la care jocul a fost întrerupt joi, din cauza ploii.
 
În timpul meciului, Halep a avut procentaje mai bune la ambele servicii, însă Kuznețova a câștigat punctele mai importante. Sportiva din Constanţa, principala favorită a turneului, s-a recunoscut învinsă după trei ore și 45 de minute de joc efectiv. Halep şi Kuznețova sunt acum la egalitate în privința meciurilor directe, scor 3-3.

Declaraţiile Simonei Halep, după înfrângere

„Este meritul ei, a jucat foarte bine azi. Are un joc apăsat, cu mult topspin'', a spus Halep după partidă, citată de site-ul oficial al competiției. „Am încercat să îmi fac jocul meu, am încercat să fac un meci bun înainte de Melbourne. Sunt bine, cred că am jucat destul de bine, dar nu am fost concentrată la fiecare punct. Nu e așa rău. Nu sunt foarte tristă că am pierdut, dar pot spune că sunt dezamăgită'', a mai spus sportiva.
 
Pe de altă parte, Svetlana Kuznețova a menţionat că s-a bucurat de meci. „Am rămas concentrată până la final și m-am simțit foarte bine din punct de vedere fizic. Am servit destul de bine și e foarte frumos să încep sezonul astfel'', a spus rusoaica.

Tragere cu noroc pentru Halep la Australian Open

Ediţia cu numărul 104 a Australian Open-ului şi-a stabilit, în noaptea de joi spre vineri (în România), tablourile de concurs pentru competiţiile de simplu-feminin şi masculin. Simona Halep a avut parte de noroc la tragerea la sorți de la Australian Open. Jucătoarea noastră le va putea întâlni pe Serena Williams, Maria Șarapova, Petra Kvitova sau Agnieszka Radwanska doar în finală.
 
Halep va debuta la Australian Open 2016 împotriva unei jucătoare venite din calificări, în timp ce în turul doi va juca împotriva învingătoarei dintre Alize Cornet (Franţa) şi Bojana Jovanovski (Serbia).
 
„Nu vreau să spun cine este favorită la Australian Open. Este greu de spus, pentru că sunt multe jucătoare care au probleme medicale. (...) Este un turneu deschis oricărui rezultat. Cred că Serena Williams este printre favorite, dar ea nu a jucat niciun meci în acest an. Vom vedea. Nu vreau să mă pronunț”, a precizat Simona Halep la o conferință de presă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii