Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:15 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simona Halep a fost eliminată la Madrid încă din primul tur

ro

04 May, 2015 00:00 1122 Marime text
Cea mai bună jucătoare de tenis din România, constănţeanca Simona Halep, a fost eliminată încă din primul tur la turneul Premier Mandatory de la Madrid. Ieri, a doua jucătoare a lumii şi cap de serie numărul doi în capitala Spaniei a pierdut cu 6-7, 3-6, după o oră şi 49 de minute, confruntarea cu franţuzoaica Alize Cornet (locul 28 WTA). Pentru prezenţa în prima rundă, Halep va primi 11.600 de euro şi 10 puncte WTA.

La ediţia de anul trecut, Simona a fost finalistă, astfel că acum avea de apărat 650 de puncte. În urma acestui eşec, jucătoarea constănţeană este în pericol să piardă locul doi mondial, concurenta sa la această poziţie, rusoaica Maria Şarapova (locul 3), trecând de primul tur la Madrid, în urma victoriei cu 6-2, 6-3 înregistrate în partida cu Timea Bacsinszky (Elveţia, 21 WTA).

În meciul cu Alize Cornet, Simona Halep a apelat în premieră la sfaturile antrenorului australian Darren Cahill. Acesta a venit pe teren, lângă jucătoare, de două ori, o dată în primul set, o dată în cel de-al doilea.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii