Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:04 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simona Halep a fost cerută în căsătorie pe Arena Națională. Cine este tânărul care a afișat mesajul

ro

12 Jun, 2018 10:56 5116 Marime text
Un tânăr a devenit „vedetă“ peste noapte după ce, la festivitatea organizată pe Arena Națională în cinstea Campioanei de la Roland Garros, Simona Halep, acesta a afișat o foaie A4 pe care a trecut o cerere în căsătorie adresată liderului mondial. 

Georgian Adrian Drâmbă a recunoscut pe pagina sa de Facebook că el este autorul cererii în căsătorie ce a devenit subiect de știri. 

”Da, eu am apărut pe tv și am cerut-o pe Simona! Încă aștept răspunsul Simoooo!” - a postat acesta pe contul său de Facebook. 


Prietenii acestuia au lăsat mai multe comentarii în care fie îl laudă pentru inițiativă, fie îi recomandă să aibă grijă la paparazzi după ce a devenit cunoscut peste noapte. 

Pe pagina de Facebook Georgian se prezintă ca fiind „Comentator feisbucian, instagramist, postaci, pamfletar, posibil amuzant“. Acesta a menționat că este din Focșani și acum locuiește în București. 

Sursa foto: Facebook/Georgian Adrian Drâmbă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • maria 12 Jun, 2018 12:00 Asta e, probabil, unul din cei spalati pe creier care au compromis elogierea Simonei Halep. Submediocrii isi fac din nou de cap. Se mai si lauda ca taie frunza la ciini. Poate ii povestesc machedonii ca nu e bine sa-ti bati joc de o glorie cum e Simona.