Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:49 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Și-a învins fosta echipă Fotbalista din Constanța Florentina Olar Spânu s-a calificat cu FC Nordsjælland în finala Cupei Danemarcei (video)

ro

04 Jul, 2020 00:00 3731 Marime text


 
  • Florentina Olar Spânu joacă în campionatul Danemarcei din anul 2013.
  • Sportiva a început fotbalul la vârsta de 13 ani, la clubul SN Constanța. 
 
Fotbalista din Constanța Florentina Olar Spânu, căpitanul echipei naționale a României, are succes în campionatul Danemarcei și cu noua sa echipă, FC Nordsjælland.
Aflată în primul sezon în prima ligă daneză, FC Nordsjælland, având-o piesă de bază pe Florentina (purtătoarea tricoului cu numărul 11), a obținut medalia de bronz, asigurându-și locul trei după victoria cu 1-0 în fața formației FC Thy - Thisted. În plus, FC Nordsjælland s-a calificat în finala Cupei Danemarcei, după ce a trecut în semifinală de Fortuna Hjorring, echipa de la care Florentina s-a transferat la actuala sa formație! FC Nordsjælland s-a impus cu 2-1, iar fotbalista constănțeană, titulară în această partidă, a oferit pasa decisivă la primul gol al formației victorioase.
Aflată de mai mulți ani în Danemarca, din 2013, Florentina Olar Spânu a cucerit cu Fortuna Hjorring mai multe trofee interne (printre care câteva campionate) și a evoluat inclusiv în Liga Campionilor. Evoluțiile foarte bune de la această echipă i-au adus și titlul de cea mai bună jucătoare din Danemarca.  

Lansată în fotbal de SN Constanța


Constănţeancă get-beget, Florentina Olar Spânu a început fotbalul la 13 ani. Era la ora de religie, la Şcoala 10, când antrenorul Ion Zlate, de la SN Constanța, care aflase că e bună la fotbal, a intrat în clasă şi a întrebat de ea. Acesta a fost punctul de start al unei cariere deosebite. Lansată în fotbal de echipa SN Constanţa, Florentina a mai jucat în ţară la CFF Clujana Cluj. A urmat aventura din străinătate, cu ani petrecuţi la SS Lazio Calcio Feminille (Italia) şi Apollon Ladies (Cipru), iar din iulie 2013 evoluează în Danemarca.

Sursa foto: Facebook (FC Nordsjælland)




Citește și:

Căpitanul echipei naționale Fotbalista constănțeană Florentina Olar Spânu, medalie de bronz cu FC Nordsjælland, în Danemarca (galerie foto)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii