Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:09 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şi-a aflat adversara din primul tur de la Beijing Astăzi este ziua de naştere a Simonei Halep

ro

27 Sep, 2014 00:00 1156 Marime text
A doua jucătoare de tenis a lumii, constănţeanca Simona Halep, îşi sărbătoreşte astăzi ziua de naştere. Sportiva împlineşte 23 de ani, iar fostul mare tenisman Ion Ţiriac a declarat că îi va dărui jucătoarei, cu acest prilej, o maşină din expoziţia sa de la Otopeni, modelul urmând să şi-l aleagă Simona.
 
Ieri, constănţeanca şi-a aflat adversara din primul tur al turneului de la Beijing (China), la care va participa săptămâna viitoare. Halep se va confrunta cu Barbora Zahlavova Strycova, din Cehia, aflată pe locul 32 în clasamentul WTA. Competiţia de la Beijing oferă premii totale de 5.427.105 de dolari, iar Simona s-a înscris şi în competiţia de dublu, unde va face pereche cu Raluca Olaru.
 
La simplu, dacă trece de meciul de debut, posibilele adversare ale constănţencei din fazele următoare sunt: în runda a doua - Anastasia Pavlyuchenkova (Rusia, nr. 30); în runda a treia - Andrea Petkovic (Germania, nr. 17); în sferturi - Eugenie Bouchard (Canada, nr. 9) sau Ana Ivanovic (Serbia, nr. 10); în semifinale - Maria Şarapova (Rusia, nr. 4); în finală - Serena Williams (SUA, nr. 1).
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii