Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:40 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE - Premiul a fost câştigat! Show de skandenberg la Constanţa, cu Cristi Migit şi Radu Valahu. Miza, 1.000 de euro! (galerie foto)

ro

12 Feb, 2017 15:42 5396 Marime text
Amatori de skandenberg din judeţul Constanţa au venit astăzi, la un centru comercial din municipiu, la show-ul „Cristi Migit vs 100“, provocarea fiind să-l învingă pe vicecampionul mondial Cristi Migit.

Premiul pentru cel care reuşea această performanţă a fost de 1.000 de euro. Cristi Migit, un tânăr de 18 ani din Constanţa, s-a angajat la întrecerea cu 100 de persoane (numai din judeţul Constanţa şi care să nu fie practicanţi de skandenberg).

Întrecerea este una de tip open (adică fără limită de greutate şi vârstă), luptele se duc numai cu braţul drept, concursul se desfăşoară după regulamentul WAF (World Armwrestling Federation), iar arbitrul este unul atestat.

Pentru întreţinerea atmosferei a fost invitat cunoscutul show-man Radu Valahu, vicecampion european la skandenberg şi unul dintre cei mai puternici oameni din România. 

UPDATE: După cum a declarat Cristi Migit, a existat un concurent care l-a învins, culturistul de 19 ani Roberto Măgureanu, acesta câştigând premiul de 1.000 de euro. „Roberto a fost cam al 85-lea constănţean cu care m-am confruntat la masa de skandenberg. Acţiunea a fost una reuşită, a venit multă lume“, a declarat vicecampionul mondial. La show a fost prezent şi Gabriel Ban (cunoscut pentru recordurile sale), care a făcut câteva demonstraţii de flotări, dar şi Florin Ichim şi alţi practicanţi de skandenberg.     

Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii