Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:13 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Show cu majorete şi concursuri cu premii pentru spectatori la meciurile Tomitanilor de duminică, de la Constanţa

ro

08 Apr, 2017 00:00 7192 Marime text
Duminică, 9 aprilie, pe stadionul „Mihai Naca“ din Constanţa se va desfăşura un cuplaj rugbystic, fiind programate partidele: de la ora 11.30 - Tomitanii - Stejarul Buzău (în etapa a opta a Campionatului U-18, zona Muntenia), de la ora 13.00 - derby-ul Tomitanii - RC Griviţa Bucureşti (în etapa a şasea a Diviziei A de seniori, unde tânăra echipă a Tomitanilor e prima în clasament, cu 15 puncte din patru meciuri, în vreme ce Griviţa e a treia în ierarhie, cu 14 puncte).
 
Cei de la Tomitanii au pregătit surprize pentru public la aceste partide. „Vă putem anunţa că la cele două evenimente vom fi susţinuţi în premieră de frumoasa trupă a majoretelor clubului nostru, iar în pauzele partidelor vor fi organizate concursuri pentru spectatori. CS Tomitanii urează cele cuvenite tuturor sărbătoriţilor cu ocazia zilei de Florii“, a declarat Cristian Cojocaru, antrenor la Tomitanii Constanţa. Echipa de majorete e formată din eleve ale Liceului cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru“ din Constanța.   
 
Tot duminică, începând de la ora 11.00, la Suceava, echipa Under-19 de rugby în zece a clubului Tomitanii luptă pentru titlul naţional, în cadrul turneului final, în compania a două centre de excelenţă, CSA Steaua şi CSS2 Baia Mare, şi a echipei gazdă, LPS Suceava. Constănţenii s-au calificat la turneul final de pe locul doi în clasament, ierarhia cumulată (după cele cinci turnee) prezentându-se astfel: 1. Steaua - 57p, 2. Tomitanii - 42p (11 victorii, un egal şi şapte înfrângeri în 19 meciuri susţinute), 3. Suceava - 42p, 4. Galaţi - 25p, 5. RC Brăila - 18p.
 
Sursa foto: Facebook 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Dan 08 Apr, 2017 13:08 Mda, frumos, dar pacat ca meciul este la concurenta cu cel al fetelor de la handbal...Chiar nu se putea gasi oare o alta ora de disputare, pentru a le putea vedea pe amandoua ? Cum ne dam singuri cu stangu-n dreptu' si facem ce facem ca sa nu avem multi spectatori pe la meciuri...