Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:40 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lotul campionilor va suferi modificări importante Serhan Cadâr - „Promit că CVM Tomis nu va dispărea“

ro

06 May, 2015 00:00 1989 Marime text
În ciuda dificultăţilor financiare cu care se confruntă, campioana României la volei masculin, CVM Tomis Constanţa, şi-a menţinut trofeul, adăugându-şi în vitrină cea de-al şaselea titlu naţional.
 
Finala a fost însă una dificilă pentru jucătorii pregătiţi de Martin Stoev şi Radu Began, fiind nevoie de cinci meciuri pentru desemnarea campioanei sezonului 2014/2015. După încheierea ultimului act, directorul executiv al clubului constănţean, Serhan Cadâr, a făcut declaraţii pe marginea viitorului clubului.
 
„Vom încerca tot ce e posibil ca această echipă să nu dispară. Şi promit că nu va dispărea. Constanţa va merge mai departe, chiar dacă nu va mai fi într-o competiţie de nivel înalt, precum Champions League. În această întrecere, termenul-limită de înscriere este 1 iunie. Deocamdată, nu am informaţii suficiente pentru a spune dacă vom participa sau nu. Foarte mulţi jucători din lot şi-au terminat contractele. Noi nu ne putem angaja din punct de vedere financiar în păstrarea lor, atât timp cât au oferte de la cluburi mult mai puternice decât noi. Să nu uităm că aceşti băieţi au făcut performanţă în Liga Campionilor, ceea ce le-a crescut cota pe piaţa internaţională“, a spus Serhan Cadâr. În noul sezon, în lot se vor regăsi mulţi tineri din propria pepinieră. „În afară de Aciobăniţei şi Vologa, mai avem doi juniori ai clubului, care au promovat cu echipele din Ploieşti şi Cluj. De asemenea, îl avem şi pe Tarţa, care e împrumutat la Zalău. Iar în spate sunt şi alţi jucători de valoare, care vor fi văzuţi în noul sezon cel puţin în primii 12. În 2009, am spus că am creat centrul de juniori pentru a avea în câţiva ani jucători constănţeni în cadrul echipei mari, iar acest lucru se realizează“, a punctat Serhan Cadâr.

Cea mai frumoasă finală din ultimii zece ani

Directorul executiv al CVM Tomis a remarcat nivelul înalt atins de finala Diviziei A1 dintre CVM Tomis şi CS VM Zalău, echipa constănţeană impunându-se cu 3-2, după ce a câştigat, scor 3-1, meciul decisiv, jucat la Constanţa. „A fost cea mai frumoasă finală din ultimii zece ani. O finală pe care o respectăm, în care adversarii au luptat de la egal la egal cu noi şi în care publicul şi telespectatorii au avut posibilitatea să vadă volei de înaltă clasă“, a spus Serhan Cadâr.

Andrei Laza - „Senzaţia trăită nu poate fi descrisă în cuvinte“

„Senzaţia trăită după ce am cucerit trofeul nu poate fi descrisă în cuvinte. Sunt clipe foarte frumoase şi mă bucur enorm. A fost cea mai grea finală din viaţa mea, astfel că fericirea e cu atât mai mare. Publicul ne-a ajutat foarte mult. De mult nu am mai văzut o asemenea efervescenţă în tribune. A contat şi experienţa noastră şi faptul că am fost motivaţi şi concentraţi 100%. În ciuda problemelor, am ţinut mult să încheiem campionatul la fel de bine pe cât l-am început. Deocamdată, nu ştim ce se va întâmpla cu echipa. Aşteptăm şi noi să vedem“, a declarat şi voleibalistul de la CVM Tomis Andrei Laza.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii