Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:00 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sergiu Stancu - „Nu avem nimic de pierdut“ Marţi, voleibaliştii de la CVM Tomis joacă la Constanţa în Liga Campionilor

ro

16 Nov, 2015 00:00 1875 Marime text
Campioana României la volei masculin, CVM Tomis Constanţa, a înregistrat prima înfrângere din sezonul 2015/2016 al Diviziei A1. Jucătorii pregătiţi de Martin Stoev şi Radu Began au cedat pe teren propriu, scor 1-3, în faţa echipei medaliate cu bronz în ediţia trecută de campionat, SCM U Craiova, care a condus cu 2-0. În patru etape de Divizie A1, CVM Tomis Constanţa are trei victorii şi o înfrângere, iar marţi va susţine tot la Constanţa meciul din Liga Campionilor cu formaţia poloneză Asseco Resovia Rzezsow, vicecampioana Europei.
 
„SCM U Craiova a avut o prestaţie colectivă destul de bună. Noi am avut momente în care am evoluat bine, dar şi momente în care poate nu am fost în joc. Dacă nu mă înşel, este prima noastră înfrângere la Constanţa în ultimii trei ani. SCM U Craiova a fost mai bună ca noi. În meciul cu Rzeszow se schimbă datele problemei, nu mai suntem favoriţi, ca acum. Nu avem nimic de pierdut. Aşteptăm publicul să ne susţină. Sperăm să facem o partidă foarte bună. Avem numai de câştigat de pe urma acestui meci. În volei, orice e posibil. Nu promit victoria, ci că toţi voleibaliştii de la Tomis care se vor afla pe teren vor încerca să joace cât de bine pot pentru un rezultat mare“, a declarat voleibalistul constănţean Sergiu Stancu.
 
Meciul Tomis - Rzezsow, din etapa a doua a grupei G a Ligii Campionilor, se joacă marţi, 17 noiembrie, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor din Constanţa. În clasament, formaţia poloneză ocupă prima poziţie, cu trei puncte, în vreme ce Tomis e pe trei, cu un punct.
 
Sursa foto: cev.lu 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii