Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:39 12 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şedinţă importantă la Suporter Spirit Club Farul Constanţa „Vă aşteptăm pe toţi!”

ro

16 Jan, 2017 00:00 2496 Marime text
Sala de conferinţe a stadionului „Farul“ din Constanţa va găzdui, pe 21 ianuarie a.c., de la ora 13.00, Adunarea Generală a membrilor cotizanţi ai Asociaţiei Suporter Spirit Club Farul Constanţa.
 
Ordinea de zi este următoarea: 1. Alegerea membrilor Comitetului Director; 2. Prezentarea Raportului financiar pentru anul 2016; 3. Aprobarea Regulamentului de Organizare şi Funcţionare a Asociaţiei (ROF); 4. Diverse. Pot participa şi vor avea drept de vot şi de a fi votaţi toţi membrii cotizanţi cu cel puţin o tranşă a cotizaţiei achitată la zi până la data de 20 ianuarie 2017 (minimum 50 de lei). Toţi cei care doresc să-şi depună candidaturile pot anunţa acest lucru pe adresa de e-mail office@farul.ro sau în scris la stadionul „Farul“ până la data de 18 ianuarie 2017. Toate candidaturile vor fi însoţite de un Curriculum Vitae. Opţional, candidaţii pot depune şi o scrisoare de intenţie (o scurtă prezentare a candidatului şi a obiectivelor sale) şi/sau o fotografie. Toţi membrii care vor fi aleşi în cadrul Comitetului vor trebui să depună în cel mai scurt timp şi cazierul judiciar.

Mandat de minimum 12 luni 

Secretarul Asociaţiei va analiza candidaturilor depuse şi, în urma consultării situaţiei cotizaţiei la zi, va proceda la validarea sau invalidarea acestora. Pentru eventuale întrebări cu privire la planurile şi obiectivele candidaţilor, se poate utiliza adresa de e-mail sus-menţionată. Toate interpelările vor fi publicate ulterior pe pagina de Facebook a SSC Farul. De asemenea, fiecare candidat va avea posibilitatea să ia cuvântul în ziua şedinţei. După validare, toate numele candidaţilor vor fi înscrise pe buletinul de vot. Fiecare membru va putea vota între unu şi numărul maxim de membri stabilit pentru Comitetul Director. În funcţie de numărul candidaţilor se va stabili şi numărul membrilor Comitetului Director, obligatoriu impar, conform statutului Asociaţiei. Mandatul Comitetului Director nou-ales va fi de minimum 12 luni, cu posibilitate de prelungire.

Variante de vot 

„Vă aşteptăm pe toţi la Adunarea Generală! Pentru ca noul Comitet Director să se bucure atât de legitimitate, cât şi de reprezentativitate, este foarte important ca toţi să ne expunem părerile şi să ne exprimăm opţiunile prin vot. Apreciaţi activitatea Asociaţiei de la înfiinţare şi până în prezent? Credeţi că puteţi contribui la îmbunătăţirea acesteia? Sunt oameni pe care îi apreciaţi şi consideraţi că este oportun să fie cooptaţi în echipa SSC Farul? Atunci, haideţi la şedinţă! Vor putea vota numai cei prezenţi. Pentru persoanele care nu vor putea fi prezente la vot, există varianta votului electronic“, au spus cei de la SSC Farul.

Se reunesc pe 23 ianuarie

Înfiinţată în vara anului trecut de fani ai defunctei FC Farul, echipa suporterilor joacă în Liga a 4-a a judeţului Constanţa, fiind lider autoritar al clasamentului. Pregătită de Ion Barbu, Gică Mina (antrenori) şi Viorel Farcaş (director tehnic), SSC Farul (preşedinte, Marcel Lică) a câştigat toate cele 19 meciuri disputate până acum în acest campionat (golaveraj 75-7) şi are nouă puncte avans faţă de a doua clasată, CS Năvodari. Reunirea lotului pentru noul an va avea loc pe 23 ianuarie, la ora 15.00, la stadionul „Farul“. Echipa fanilor va susţine primul meci de campionat din 2017 în deplasare, cu Avântul Comana (echipa de pe locul 12, pe care SSC Farul a învins-o în tur cu 4-1).
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii