Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:45 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se pleacă de la 0-2 Intrare liberă la meciul pe care FC Viitorul îl joacă astăzi, la Ovidiu, în Liga Campionilor

ro

25 Nov, 2015 00:00 1195 Marime text



Echipa de juniori Under-19 a FC Viitorul (campioana României la această categorie de vârstă) susţine astăzi, pe teren propriu, manşa secundă a turului II din Youth League (Liga Campionilor pentru Tineret). Elevii lui Vasile Mănăilă se duelează, de la ora 18.00, cu FK Pribram (Cehia), care s-a impus în tur cu 2-0.
 

 
Meciul va fi găzduit de stadionul central din Complexul Academiei Hagi. Intrarea tuturor spectatorilor va fi liberă şi se va face la Tribuna I şi Tribuna a II-a. Posesorii de abonamente la meciurile echipei din Liga I ai clubului FC Viitorul vor avea întâietate în păstrarea locului inscripţionat pe cardul emis de către club, ca abonament. Accesul în incinta stadionului se va face începând cu ora 16.30.

Vasile Mănăilă - „Trebuie să fim isteţi“

„Este un meci de calificare şi am mai trăit asemenea momente. Respectăm adversarul, dar trebuie să ne impunem. Potrivit conceptului Academiei noastre, trebuie să atacăm din primul până în ultimul minut. Sperăm ca, de data aceasta, să şi fructificăm ocaziile. FK Pribram e o echipă arţăgoasă şi agresivă, care, ca şi noi, atacă spaţiile. Trebuie să fim isteţi. E o calificare care se va juca cu inima, şi cu mintea“, a declarat Vasile Mănăilă.

Alexandru Cicâldău - „Dacă eliminăm greşelile, ne calificăm“

„Plecăm cu handicapul rezultatului din tur, dar, dacă vom elimina greşelile individuale din Cehia, putem obţine calificarea. Cred că fanii ne vor ajuta, aşa cum au făcut-o şi la meciul cu Minsk“, a arătat jucătorul Alexandru Cicâldău. „Se poate spune că plecăm cu şansa a doua, dar suntem încrezători, iar dacă ne facem jocul obişnuit, vom reuşi să mergem mai departe. E mai greu să joc la seniori decât în Liga Campionilor la tineret, întrucât ritmul şi intensitatea meciului sunt mai mari. Cred însă că m-am obişnuit, iar această experienţă a mea sper să aducă un plus la Youth League şi să-i ajut pe colegi“, a spus şi Carlo Casap.

Paul Peniu - „Scorul din tur este nedrept“

„Calificarea ar însemna un pas înainte în cariera acestor copii, un prilej de a se confrunta cu unii dintre cei mai valoroşi jucători de vârsta lor din Europa. Este o competiţie nouă şi o văd de mare viitor. Vrem să abordăm acest meci retur cu toată încrederea şi cu speranţa că putem întoarce un rezultat, 2-0, care, la prima vedere, pare destul de dur. Scorul este însă nedrept după cum s-a desfăşurat jocul“, a punctat Paul Peniu, preşedintele Academiei Hagi.
 
Sursa foto: Academia Hagi
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii