Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:39 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se joacă pe stadionul „Farul” Intrare liberă la meciul de astăzi Săgeata - FC Viitorul

ro

23 Aug, 2013 00:00 1968 Marime text
Stadionul „Farul” din Constanţa găzduieşte astăzi un meci oficial de Liga 1 între două echipe dobrogene! Săgeata Năvodari este gazda, iar FC Viitorul, care din acest sezon s-a mutat din Constanţa, jucând la Chiajna, este formaţia vizitatoare. Meciul contează pentru etapa a şasea a campionatului şi începe la ora 19.00, fiind transmis în direct de Digi Sport 1. Pentru a beneficia de cât mai mulţi spectatori, organizatorii au decis să lase din nou intrarea liberă. În clasament, Săgeata se află pe locul 12, cu cinci puncte (o victorie, două egaluri şi două înfrângeri). Viitorul, care n-a cunoscut încă gustul victoriei, ocupă poziţia a 16-a, cu două puncte, obţinute în urma a două egaluri.

„Este o partidă de şase puncte, pe care trebuie neapărat s-o câştigăm. Dacă va fi aşa, putem sta puţin mai liniştiţi. Vom avea un meci greu, contra unei echipe tinere şi ambiţioase. Noi însă avem o experienţă superioară, mai ales la mijlocul terenului, iar băieţii sunt foarte hotărâţi să bată. Fanii constănţeni sper să ţină cu noi. Viitorul e oaspete acum. La Vaslui, am avut doi debutanţi în Liga 1 şi mai mulţi jucători cu foarte puţine meciuri în primul eşalon. Adversarii au avut în teren şapte fotbalişti de echipă naţională. Am evoluat slab în prima repriză, dar, în partea secundă, când au simţit că se poate mai mult, băieţii mei au jucat, am stat mai bine fizic. Însă experienţa nu se cumpără, nu le-o pot da eu acum.

Rutina vine cu timpul, de aceea trebuie să avem răbdare. Cu Viitorul, voi merge pe acelaşi sistem de joc, 4-2-3-1”, a declarat antrenorul Săgeţii, Tibor Selymeş. „Va fi un meci interesant. Viitorul îmbină tinereţea cu experienţa unora dintre jucători, precum Dică şi Ghionea. Am avut un program încărcat în ultima perioadă, intervenind şi oboseala, dar băieţii sunt motivaţi şi cred că e timpul să-şi arate cu adevărat valoarea. Nu contează că jucăm cu Viitorul sau cu Dinamo. Fiecare meci îl tratăm la fel. Numai aşa se poate schimba mentalitatea jucătorului”, a spus şi Gabriel Manu, secundul lui Selymeş. De la Săgeata lipsesc Filip şi Chiţu, accidentaţi, dar revin Florean şi Dinu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii