Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:01 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se joacă diseară Tudor Băluţă şi Ianis Hagi, de la FC Viitorul, în faţa celui de-al doilea meci al României din preliminariile Euro 2020 (galerie foto)

ro

26 Mar, 2019 00:00 1620 Marime text
Echipa naţională de fotbal a României susţine marţi, 26 martie, al doilea meci al campaniei de calificare la Campionatul European din 2020.
Jucătorii pregătiţi de Cosmin Contra joacă la Cluj cu selecţionata Insulelor Feroe, partida fiind găzduită, de la ora 21.45, de stadionul „Dr. Constantin Rădulescu“, în direct la Pro TV. În prima etapă din grupa F a preliminariilor, ambele formaţii care se vor înfrunta diseară au cedat în deplasare, cu acelaşi scor, 1-2, România în Suedia, Insulele Feroe în Malta. Celălalt meci din prima rundă a fost Spania - Norvegia 2-1, astfel că, în acest moment, clasamentul arată astfel: 1. Spania - 3p, 2. Suedia - 3p, 3. Malta - 3p, 4. Norvegia - 0p, 5. România - 0p, 6. Feroe - 0p. În lotul tricolor se află şi doi jucători de la FC Viitorul, tinerii mijlocaşi Tudor Băluţă şi Ianis Hagi, care au jucat şi în meciul precedent.
 
Sursa foto: Facebook (Echipa naţională de fotbal a României)
 
Citeşte şi:
 
Tudor Băluță, de la FC Viitorul, titular în Suedia - România. Ianis Hagi a intrat în repriza a doua

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii