Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:44 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se întâlnesc Dunărea Ostrov şi CS Peştera Campioana Seriei Sud a Ligii a V-a se poate stabili mâine

ro

21 Jun, 2014 00:00 2741 Marime text
Echipa de fotbal Dunărea Ostrov poate deveni mâine campioana Seriei Sud a Ligii a V-a, obţinând implicit promovarea în Liga a IV-a. Formaţia din Ostrov este liderul ierarhiei, având un punct în plus (66-65) faţă de a doua clasată, CS Peştera. Cele două echipe se întâlnesc mâine, de la ora 12.00, la Ostrov, într-un meci contând pentru etapa a 26-a a campionatului, iar pentru a promova, gazdele au nevoie de un egal. Meciul de la Ostrov va fi arbitrat de o brigadă alcătuită din Marian Simion, Edi Szoke şi Cristian Banu. Dunărea ar rămâne în cursa pentru locul întâi chiar şi cu o înfrângere, ţinând cont că CS Peştera îşi încheie mâine evoluţiile din Liga a V-a, în vreme ce Ostrov mai are de jucat o restanţă din etapa a 22-a, cu Speranţa Nisipari, în deplasare. În tur, Dunărea a câştigat pe terenul lui CS Peştera cu 1-0. În celelalte două serii ale eşalonului cinci constănţean, echipele care au promovat s-au stabilit deja, acestea fiind Avântul Comana (în Seria Est) şi Victoria Mihai Viteazu (în Seria Nord).  
Pe lângă meciul de la Ostrov, pe terenurile din judeţul Constanţa se mai dispută, în acest weekend, alte opt partide, contând fie pentru sferturile Cupei României (ediţia 2014/2015, faza locală), fie pentru Liga a V-a (restanţe). Programul este următorul: Liga a V-a, mâine - de la ora 11.00 - AS Independenţa - Voinţa Cochirleni şi Gloria II Băneasa - Danubius Rasova; de la ora 12.00 - Voinţa Săcele - Dunărea Ciobanu, Sportul Tortoman - Dacia Mircea Vodă, Ulmetum Pantelimon - Steaua Speranţei Siliştea, Sport Prim Oltina - Tineretul Valea Dacilor; Cupa României - astăzi, de la ora 17.30 - Atletic 2 Mai - Victoria Mihai Viteazu; mâine, de la ora 17.30 - Viitorul Fântânele - Progresul Medgidia. Miercuri, 25 iunie, de la ora 17.30, se dispută semifinalele Cupei, în care, pe lângă câştigătoarelor acestor două meciuri din sferturi, vor mai juca Dunărea Ostrov şi Danubius Rasova. Tragerea la sorţi pentru partidele din penultimul act are loc luni, 23 iunie. Finala se va juca sâmbătă sau duminică, echipele urmând a se înţelege şi asupra orei şi a terenului de joc.

CFR Constanţa susţine astăzi barajul

Echipa care a terminat pe locul întâi Liga a IV-a, CFR Constanţa, susţine astăzi barajul de promovare în Liga a III-a, întâlnind, de la ora 18.00, pe stadionul Municipal din Brăila, formaţia Delta 2013 Dobrogea, campioana judeţului Tulcea. Cătălin Agafiţei, antrenorul principal al echipei CFR, şi-a declarat optimismul în ce priveşte şansele formaţiei constănţene de a câştiga, sperând că tinerii săi elevi nu vor fi copleşiţi de miza întâlnirii şi de presiunea publicului.  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii