Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:50 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scrimerul Horia Nistor, de la CS Farul Constanţa, calificat la Campionatul European de cadeţi (galerie foto)

ro

23 Jan, 2020 00:00 3085 Marime text

Tânărul scrimer constănţean Horia Nistor, de la CS Farul Constanţa (antrenoare, Mihaela Ion), şi-a asigurat participarea la Campionatul European de cadeţi, întrecere care se va desfăşura în Croaţia, la Porec, în intervalul 22-26 februarie a.c.


Horia a obţinut calificarea în urma clasării (în primii patru) din ierarhia Federaţiei Române de Scrimă, clasament stabilit în urma rezultatelor obţinute la competiţii interne şi internaţionale, la care constănţeanul a acumulat puncte. Ultima competiţie la care Horia Nistor a participat este Campionatul Naţional de cadeţi şi juniori, unde, în întrecerea cadeţilor, s-a clasat pe locul opt la invididual şi pe şapte cu echipa Farului, din care au mai făcut parte Matheo Buzbuchi, Andrei Papp şi Dimu Purcărea. La juniori, echipa de băieţi a CS Farul a ocupat poziţia a opta, în alcătuirea, Matheo Buzbuchi, Andrei Papp, Dimu Purcărea şi David Șahighian.
„Felicitări, băieţi, pentru un sezon greu, cu emoţii, victorii, înfrângeri, frustrări şi multă muncă. Pentru unii s-a încheiat bine, pentru alţii mai puţin... Vă doresc să fiţi ambiţioşi şi sănătoşi, pentru a putea continua“, a fost mesajul Mihaelei Ion.


Naţionalele se vor încheia duminică, iar de astăzi intră în concurs şi fetele.


Sursa foto: Facebook (Mihaela Ion)


Citeşte şi:

Cupa României la spadă. CS Farul Constanţa a urcat de două ori pe podium (galerie foto)


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii