Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:48 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şcoala Veche a câştigat turneul Constanţa Streetplay Battle 4 Tomis (galerie foto)

ro

13 Sep, 2016 00:00 2044 Marime text
Echipa Școala Veche Bucureşti a câștigat Constanța Streetplay Battle 4 Tomis, ultimul turneu de baschet 3 la 3 din seria de vară Constanța Streetplay. Şcoala Veche a învins în finală Mercenarii, scor 18-16, și a intrat în posesia unui premiu în valoare de 5.000 de lei. 
 
Sala Sporturilor din Constanța a fost, pentru două zile, scena perfectă pentru un turneu de elită, care a adunat echipe de top din România și a ținut în priză spectatorii până la final. Componenţii echipei de Liga 1 Baschet Club Athletic Constanța, alături de Vasile Ștefan, campion european de baschet 3x3 în 2014, au susținut și un meci demonstrativ, la care au participat și reprezentanti ai mass-mediei constănțene. La Constanța Streetplay s-au înscris aproape 300 de jucători, fiecare dintre ei primind tricoul oficial al turneului. Întrecerea a fost FIBA Endorsed, iar participanții au acumulat puncte în clasamentul mondial FIBA.
 
„A fost un an foarte bun. Am făcut progrese remarcabile. Consider un succes anul baschetbalistic, atât de streetball, cât şi 5 la 5. Numărul copiilor care vor să practice acest sport, dar şi cel al echipelor e în creştere, ceea ce ne bucură. Acesta a şi fost obiectivul nostru, să promovăm baschetul”, a declarat Andrei Talpeş, preşedintele Asociației Terra Semper Fidelis Perspectivă pentru Viitor, care a organizat, alături de partenerii săi, evenimentul din Sala Sporturilor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii