Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:42 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scandal în tur Handbalistele de la CSU Neptun au meci astăzi la Constanţa

ro

04 Feb, 2014 00:00 2062 Marime text
Echipa feminină de handbal CSU Neptun Constanţa susţine astăzi meciul din etapa a 15-a a Ligii Naţionale, întâlnind la Constanţa HC Zalău. Partida este găzduită de Sala Sporturilor, de la ora 17.00. Întâlnirea ar fi trebuit să aibă loc sâmbătă, 1 februarie, însă a fost amânată întrucât echipa oaspete nu a putut ajunge din pricina vremii nefavorabile. În clasament, CSU Neptun se află pe locul zece, cu zece puncte, în vreme ce HC Zalău se află pe poziţia a şasea, cu 24 de puncte. La meciul din tur a fost scandal, gazdele impunându-se cu 25-23 (13-11), însă antrenorul constănţean Ion Crăciun (eliminat în timpul meciului) a acuzat maniera de arbitraj şi implicarea în stabilirea rezultatului final a tehnicianului gazdelor, Gheorghe Tadici, selecţionerul echipei naţionale feminine. Ulterior, cele două arbitre au fost suspendate, însă doar pentru două etape.

La masculin, HCM Constanţa şi-a păstrat locul întâi în clasament, după victoria din deplasare înregistrată în derby-ul cu HC Odorhei, din runda a 15-a a campionatului. Portarul lui HCM, Mihai Popescu, a avut o contribuţie deosebită în obţinerea acestui rezultat, apărând, printre altele, şi trei lovituri de la şapte metri. Golurile oaspeţilor au fost marcate de L. Toma - 8 ( trei de la şapte metri), Şimicu şi Sadoveac - câte 4, Buricea şi Csepreghi - câte 3, Novanc, Cutura şi Cristescu - câte 2, Criciotoiu şi Şomlea - câte unul. HCM are acelaşi număr de puncte, 41, ca a doua clasată, Potaissa Turda, constănţenii conducând însă la capitolul golaveraj. Cele două echipe sunt singurele neînvinse din campionat, iar mâine, de la ora 18.00 (în direct la Digi Sport 2), se întâlnesc pe litoral în etapa a 16-a. În tur, meciul s-a terminat la egalitate, 23-23, 13-11 la pauză pentru HCM.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • suporter Neptun (Tomis, Hidro) 04 Feb, 2014 18:59 21-16 pentru fetele noastre !!! deci, nea Tadici, asa se castiga un meci pe bune, nu cu arbitrii si tot circul pe care-l faci la meciurile de la Zalau...lectie de handbal !