Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:24 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şase goluri în partida FC Viitorul - Olympique Marseille Ovidiu Herea - „Am avut meci greu, dar ne-am descurcat bine“ (galerie foto)

ro

14 Jul, 2017 00:00 1870 Marime text
Fotbaliştii de la FC Viitorul cred că s-au descurcat destul de bine în faţa formaţiei Olympique Marseille (fostă câştigătoare a Ligii Campionilor), în amicalul jucat în Elveţia, la Lausanne, şi câştigat de echipa franceză cu 4-2 (Ţâru 24 - autogol, N'Jie 61, 66 Saif-Edine Khaoui 84 / Chiţu 51, Benzar 76 - din penalty).
 
Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul, a folosit echipa: Râmniceanu (46 Buzbuchi) - Benzar (78 Dumitraș), Ţâru (46 Cr. Ganea; 78 Rădoi), M. Constantin (71 Ghiță), Boli (78 Băluță) - Lopez (61 Hodorogea), Nedelcu (61 Mladen), Casap (61 Purece) - Chițu (78 Ciobanu), Ţucudean (71 Cicâldău), Herea (71 Mățan). Olimpique Marseille (antrenor, Rudi Garcia) a jucat cu: Escales - Sakai, Fanni, Hubocan, Rochia - Kamara, Gustavo, Payet - Thauvin, Ocampos, N'Jie. Au mai jucat: Doria, Rolando, Cabella, Sanson, Bedimo, Pele, Sarr, Khaoui, Evra, Sari, Lopez, Germain.

 „Noi suntem campioni şi altceva nu mă interesează“ 

„A fost un meci foarte frumos. Pentru noi sunt foarte importante aceste partide, contra echipelor cu experienţă europeană. Am susţinut un test şi cred că ne-am descurcat destul de bine. Nu ne-am gândit la decizia TAS. Pentru mine, titlul de campioană e atunci când te bucuri la final şi ridici trofeul. Restul nu mai contează. Noi suntem campioni şi altceva nu mă interesează. Suntem pregătiţi pentru startul preliminariilor Ligii Campionilor. Cred că avem şanse destul de bune de a depăşi turul trei preliminar. Sper ca din lotul nostru să nu plece nimeni până după preliminarii, iar apoi ce o vrea Dumnezeu“, a spus Aurelian Chiţu

Nu-i pot lua medalia şi bucuria de campion 

Căpitanul FC Viitorul, Romario Benzar, a arătat: „Pentru noi, a fost un test important, ne-am văzut valoarea. Cred că nu ne-am făcut de râs şi am jucat de la egal la egal cu ei. În acest moment, nu suntem 100% pregătiţi fizic pentru preliminariile Ligii, dar până la prima partidă vom deveni. Sunt încrezător că ne putem califica în play-off-ul competiţiei. Am emoţii mai mari la tragerea la sorţi, procesul de la TAS nu mă interesează. Nu au cum să vină la mine acasă pentru medalia de campion, iar bucuria pe care am trăit-o nu mi-o pot lua. Nu cred că FCSB poate deveni campioană. M-aş bucura să ajung la o echipă din străinătate, dar, atât timp cât sunt la Viitorul, trebuie să-mi fac datoria“. Declaraţia a fost făcută după meciul cu Olympique Marseille, înainte ca Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne (TAS) să dea verdictul în procesul privind titlul de campioană a Ligii 1. 

„Putem ajunge în grupele Ligii Campionilor“ 

„Am întâlnit o echipă foarte bună, cu un buget mare şi cu jucători valoroşi. Am avut meci greu, dar ne-am descurcat bine. Când intri pe teren, nu te mai gândeşti la nimic, ci să dai totul, astfel că am lăsat în planul secund tragerea la sorţi de vineri. Sperăm să avem parte şi de puţin noroc, dar, indiferent de adversar, noi jucăm să ne calificăm mai departe. Mă simt bine la FC Viitorul. Am trecut printr-o perioadă bună, cu antrenamente şi meciuri foarte puternice, în care am acumulat foarte mult. Sper să fiu cât mai bine în campionat. În fotbal, orice e posibil, astfel că putem ajunge în grupele Ligii Campionilor. Avem şansa noastră, în care trebuie să credem“, a punctat şi Ovidiu Herea.
 
Sursa foto: Facebook (Academia Hagi)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii