Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:31 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şapte jucători de la Academia Hagi au jucat pentru Naţionala României la Cupa Syrenka, din Polonia

ro

12 Sep, 2019 00:00 2513 Marime text
Întrecerile turneului internaţional amical Under-17 Syrenka Cup, rezervat jucători născuţi după 1 ianuarie 2003, s-a disputat, timp de patru zile, în Polonia. România U-17 a încheiat turneul pe locul cinci, după ce a înregistrat următoarele rezultate: 1-3 cu Austria U-17, 5-3 după 11 m cu Finlanda U-17 şi 1-0 cu Georgia U-17.
 
Printre jucătorii convocaţi de selecţionerul Adrian Văsâi s-au numărat şi şapte jucători ai Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi“: Cosmin Trandafir, Gabriel Dănuleasa, Bogdan Lazăr, Dan Sîrbu, Răzvan Iorga, Ștefan Bodişteanu şi Sasha Agiveli. Iniţial, telegramă de convocare primise şi Nicolas Popescu (fiul lui Gică Popescu), dar acesta nu a putut-o onora din cauza unei accidentări.
 

Cu Austria - Bodişteanu a marcat unicul gol al României

 
În meciul cu Austria, au jucat şase dintre jucătorii de la Academia Hagi: Cosmin Trandafir - portar, a fost rezervă; Gabriel Dănuleasa - fundaş central, a fost titular şi a jucat tot meciul; Dan Sîrbu - fundaş central, a fost titular şi a jucat tot meciul; Bogdan Lazăr - fundaş stânga, a fost titular şi a jucat până în minutul 87; Răzvan Iorga - mijlocaş, a intrat pe teren în minutul 88; Ștefan Bodişteanu - atacant, a fost titular, a înscris unicul gol al României U17 în minutul 38 şi a jucat până în minutul 80; Sasha Agiveli - atacant, a intrat pe teren în minutul 70.

 
Cu Finlanda - Dănuleasa a transformat de la 11 m

 
În disputa cu Finlanda, bilanţul jucătorilor de pe litoral a fost: Cosmin Trandafir - portar, a fost titular şi a jucat tot meciul; Gabriel Dănuleasa - fundaş central, a fost titular, a jucat tot meciul şi a transformat una dintre loviturile de departajare; Bogdan Lazăr - fundaş central, a fost titular şi a jucat tot meciul; Dan Sîrbu - mijlocaş defensiv, a fost titular şi a jucat până în min.46; Răzvan Iorga - mijlocaş, a fost rezervă; Ștefan Bodişteanu - atacant, a fost titular şi a jucat până în minutul 88; Sasha Agiveli - atacant, a intrat pe teren în minutul 67.
 

Cu Georgia - Doi au jucat tot meciul

 
Contra Georgiei, cinci dintre reprezentanţii Academiei Hagi au jucat, iar doi au rămas tot meciul pe banca de rezervă: Cosmin Trandafir - portar, a fost rezervă; Gabriel Dănuleasa - fundaş stânga, a fost titular şi a jucat tot meciul; Bogdan Lazăr - fundaş central, a fost titular şi a jucat până la pauză; Dan Sîrbu - mijlocaş defensiv, a fost titular şi a jucat tot meciul; Răzvan Iorga - mijlocaş, a fost rezervă; Ștefan Bodişteanu - atacant, a intrat pe teren la pauză; Sasha Agiveli - atacant, a fost rezervă.
 
Sursa foto: Academia Hagi
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii