Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:10 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şapte goluri marcate în amicalul dintre Agricola Borcea şi Gloria Albeşti

ro

03 Mar, 2021 00:00 2809 Marime text
  • Gloria Albeşti ocupă locul nouă în seria a treia a Ligii a 3-a la fotbal.
 


Echipa de fotbal Gloria Albeşti, aflată pe locul nouă în seria a treia a Ligii a 3-a, a disputat un nou meci amical, întâlnind în deplasare o colegă de serie, Agricola Borcea, aflată pe poziţia a şasea în clasament.

A ieşit un meci cu şapte goluri, câştigat de formaţia călărăşeană cu 4-3 (2-1). Pentru Gloria Albeşti (antrenor, Vasile Enache) au marcat Pâslaru (28), Boicu (82), iar un adversar a înscris un autogol, în minutul 75, la un şut al lui Zaharia. Gloria a început meciul în alcătuirea: Gârniţă - Nedelcu, Stoian, Bumbac, Puciu - Loloţ, Carabuz, Zugravu - Beşleagă, Pâslaru (30 Arteni), Boicu. Au mai jucat: Călin, Mirică, Ştefan, Bălan, Moga, Iscru, Cristoca, Bot, Emanuel şi Zaharia.

Miercuri, 3 martie, Gloria susţine un nou meci test, la Cernavodă, cu Axiopolis Cernavodă (locul 3 în Liga a 3-a, seria a 3-a). În prima partidă oficială din 2021, contând pentru runda a 11-a de campionat, Gloria va juca pe teren propriu cu CS Afumaţi, liderul clasamentului, cu 28 de puncte, după nouă victorii şi un egal în zece partide.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): Academia Hagi


Citeşte şi:

FC Viitorul Under-17 a condus Gloria Albeşti cu 3-0 la pauză, dar nu a reuşit să câştige meciul
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii