Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:27 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sâmbătă, primul meci oficial al sezonului HC Dobrogea Sud Constanţa şi Dinamo joacă iar cu Supercupa pe masă

ro

25 Aug, 2018 00:00 2090 Marime text
Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanţa susţine sâmbătă, 25 august, primul meci oficial din sezonul 2018/2019.

Câştigătoare a Cupei României în ediţia trecută, formaţia de pe litoral întâlneşte campioana Dinamo Bucureşti, în meciul care va stabili câştigătoarea Supercupei. Partida se joacă de la ora 18.00, la sala Polivalentă din capitală, fiind urmată de la ora 20.30 de partida pentru Supercupa din întrecerea feminină, dintre CSM Bucureşti şi SCM Rm. Vâlcea. Ambele meciuri vor fi transmise în direct pe TVR1 și TVR HD. În sezonul trecut, HC Dobrogea Sud a câștigat Supercupa după ce a învins-o tot pe Dinamo, scor 28-27, la capătul unui meci dramatic.

„Urmează un sezon foarte greu, pe plan intern și internațional. Primul meci, de deschidere, este cu Dinamo, sperăm să reușim să câștigăm. Se anunță un campionat mai greu ca niciodată, cel mai greu de după Revoluție, spun eu. Sperăm să avem un parcurs cât mai lung în Europa, să intrăm în grupele Cupei EHF. Eu sunt încrezător, avem o echipă mai bună decât anul trecut, aşa că de ce să nu sperăm?”, a spus, pentru site-ul oficial al clubului, George Buricea, unul dintre veteranii HC Dobrogea Sud.

Sursa foto: Facebook (HC Dobrogea Sud)

Citeşte şi:

Imagini de la eveniment HC Dobrogea Sud şi-a prezentat lotul de jucători pentru sezonul 2018/2019 (galerie foto)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii