Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:12 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sâmbătă, la SSC Farul sunt alegeri pentru Consiliul Director. Nouă persoane înscrise

ro

09 Dec, 2017 00:00 2716 Marime text
Sâmbătă, 9 decembrie, de la ora 11.00, a fost convocată, în sala de conferinţe de la stadionul „Farul“ din Constanţa, Adunarea Generală a membrilor Asociaţiei Suporter Spirit Club Sportiv Farul Constanţa. 
 
Ordinea de zi este următoarea: 1. Prezentarea Raportului de activitate pentru turul sezonului competiţional 2017 - 2018; 2. Alegerea componenţei Consiliului Director al Asociaţiei Suporter Spirit Club Sportiv Farul Constanţa; 3. Diverse. Ieri a fost anunţată lista finală a candidaţilor înscrişi la alegerile pentru Consiliul Director: Memet Akan, Alexandru-Daniel Anghel, Adrian Negraia, Cosmin Anghel, Dragoş Mocanu, Adrian Petrescu, Răzvan Bedivan, Bogdan Aldea şi George Cosmin Simencu.

„Vă aşteptăm în număr cât mai mare“

„A doua jumătate a anului 2017 a adus mai multe schimbări. Clubul a devenit unul profesionist, aşa cum se cuvine pentru onorarea corespunzătoare a competiţiei în care este implicat. Au fost operate modificări la nivelul conducerii executive, al staff-ului tehnic, dar şi în ceea ce priveşte lotul de jucători. Tocmai de aceea, considerăm că se impune şi organizarea de noi alegeri pentru stabilirea componenţei Consiliului Director. Mandatul de un an acordat acestuia, în 27 ianuarie, este oricum pe sfârşite, astfel încât dorim să profităm de faptul că meciurile oficiale s-au încheiat pentru acest an şi am ales să devansăm data alegerilor“, au explicat cei de la SSC Farul, care au mai spus: „Vă aşteptăm în număr cât mai mare la Adunarea Generală. Pot participa toţi suporterii SSC Farul, indiferent dacă deţin sau nu statutul de membru cotizant, însă vor putea vota şi candida doar membrii cotizanţi cu o vechime minimă de cel puţin trei luni în cadrul Asociaţiei, calculată de la data programată pentru întrunirea Adunării Generale (începând cu data de 9 septembrie)“.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii